Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mi a fő ok...

Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?

Figyelt kérdés

Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.

Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.

A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.

Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.

#FIDESZ #vita #propaganda #Tisza #Iiberalizmus #Mocskolodas
dec. 7. 22:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
23%

“Nem fogok a kedvedért tanulmányt írni a téves koncepciód halmazának összes eleméről, legfeljebb akkor, ha fizetsz is érte.:D”

Ezt gondoltam. Minden ellenzékinek a szája nagy, de amikor bizonyítani kéne, kiderül, hogy rettentően szegényesek az ebbéli képességeik.

“Azért egy gyöngyszemet kiemelek ingyen: "A többiek az iszlamista érdekeket képviselik". Ezzel kapcsolatosan felmerül az általánosítás, mint érvelési hiba (szalmabáb).”

Nem szalmabáb. Puszta tény, hogy az összes migráns-támogató ügyben a néppárt és a liberálisok, meg a szocdemek együtt szavaztak. Innentől nem vehető komolyan az, hogy a néppárt “független”.

A többi személyeskedésedre nem reagálnék. Magadat minősíted vele.

dec. 8. 13:45
 32/48 anonim ***** válasza:

29: az NMP-t EU szinten korlátozták, nem csak itthonról szól ez.

Külföldön is problémát jelent, de a hazai tróger, szellős munkavédelmi szabályokkal katasztrófa lenne.

30: ha ennyire tájékozott vagy akkor mutass nekem és a 20-asnak ilyen tudományos cikkeket stb-t mert gondolom ha ennyire javasolgatod, akkor tudsz párat ajánlani mert nyilván te is olvastad.

dec. 8. 14:15
 33/48 anonim ***** válasza:
80%
#31 Tudod, galambokkal felesleges sakkozni, legfeljebb engem szórakoztat.:D Illetve ha ilyen okos és ügyes vagy, akkor kíváncsian várom ezen hipotézisek tudományokra alapuló logikus alátámasztását, mivel amit leírtál, az szubjektív és szemlátomást nélkülöz bármilyen hasonló irányú konkrét ismeretet. Önmagadat cáfolod meg, és még ebben is mások segítségére számítasz? Tényleg csak nevetni tudok rajtad.🤡😂
dec. 8. 14:18
 34/48 anonim ***** válasza:
19%

#33 A pártpolitika nem tudomány. Leszögezem a gyengébbek kedviért.(miattad)

Bizonyíték:

[link]

dec. 8. 14:40
 35/48 anonim ***** válasza:
69%
#34 A politika önmagában egy tudományág és szerteágazó, hajrá, végezz el egy politológus szakot mondjuk az ELTE-n. Ennek van olyan szegmense is, hogy pártpolitika, bár az csekély részt ölel fel az egészből. És ismét demonstráltad, hogy alkalmatlan vagy egy intellektuális vitára, mivel bizonyításképp ideokádtál egy cikket a kormánypropaganda aljas bugyraiból. Véletlenül sem közelítetted meg a tudományos aspektust, és az amögött rejlő elméleteket. Így mást nem nagyon tehetek azon kívül, hogy kínomban röhögök rajtad és a hasonló rendkívüli intellektussal megáldott polgártársaimon.
dec. 8. 16:32
 36/48 anonim ***** válasza:
15%
#35 A mandiner egy mértékadó polgári hetilap. Nem a kormánypropaganda bugyra. Látom, tényleg nem érdemes veled vitázni. Csak a saját baromságaidat szajkózod……
dec. 8. 16:58
 37/48 anonim ***** válasza:
69%

36: ezt le bírtad írni, és még nem repedezik feletted a plafon? :D

Valamikor tényleg némileg függetlennek tűnt, de ennek már minimum 10 éve vége.

És hogy a kocsmai hőzöngő, primitív tulok Menczerre hivatkozol, hát az a humor csúcsa. :D

dec. 8. 17:18
 38/48 anonim ***** válasza:
15%

“És hogy a kocsmai hőzöngő, primitív tulok Menczerre hivatkozol, hát az a humor csúcsa“

Nem a pszichopata Magyart akartad írni?:)))))

dec. 8. 17:22
 39/48 anonim ***** válasza:
57%

38: te is tudod, hogy ez nagyon gyenge duma.

Aki meg Menczert védi, az egy neandervölgyi szintjén állhatna - ha ez nem lenne sértés a neandervölgyiekre.

dec. 8. 17:30
 40/48 anonim ***** válasza:
56%
Milyen értelmes ez a parázsvita.🤣 Talán hozzáfűznék annyit, hogy a majmok szokása primitív módon sz*rral dobálózni. Innentől kezdve pedig a tézis egyértelmű.
dec. 8. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!