Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?
Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.
Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.
A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.
Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.
“Nem fogok a kedvedért tanulmányt írni a téves koncepciód halmazának összes eleméről, legfeljebb akkor, ha fizetsz is érte.:D”
Ezt gondoltam. Minden ellenzékinek a szája nagy, de amikor bizonyítani kéne, kiderül, hogy rettentően szegényesek az ebbéli képességeik.
“Azért egy gyöngyszemet kiemelek ingyen: "A többiek az iszlamista érdekeket képviselik". Ezzel kapcsolatosan felmerül az általánosítás, mint érvelési hiba (szalmabáb).”
Nem szalmabáb. Puszta tény, hogy az összes migráns-támogató ügyben a néppárt és a liberálisok, meg a szocdemek együtt szavaztak. Innentől nem vehető komolyan az, hogy a néppárt “független”.
A többi személyeskedésedre nem reagálnék. Magadat minősíted vele.
29: az NMP-t EU szinten korlátozták, nem csak itthonról szól ez.
Külföldön is problémát jelent, de a hazai tróger, szellős munkavédelmi szabályokkal katasztrófa lenne.
30: ha ennyire tájékozott vagy akkor mutass nekem és a 20-asnak ilyen tudományos cikkeket stb-t mert gondolom ha ennyire javasolgatod, akkor tudsz párat ajánlani mert nyilván te is olvastad.
36: ezt le bírtad írni, és még nem repedezik feletted a plafon? :D
Valamikor tényleg némileg függetlennek tűnt, de ennek már minimum 10 éve vége.
És hogy a kocsmai hőzöngő, primitív tulok Menczerre hivatkozol, hát az a humor csúcsa. :D
“És hogy a kocsmai hőzöngő, primitív tulok Menczerre hivatkozol, hát az a humor csúcsa“
Nem a pszichopata Magyart akartad írni?:)))))
38: te is tudod, hogy ez nagyon gyenge duma.
Aki meg Menczert védi, az egy neandervölgyi szintjén állhatna - ha ez nem lenne sértés a neandervölgyiekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!