Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nézik le...

Az ellenzékiek miért nézik le azokat, akik nyugatellenesek?

Figyelt kérdés
Ez valóban végigkísérte a magyar történelmet, hogy a nyugati, keleti orientáció hogy legyen és általában előbbi volt jellemző. Viszont azt is el kell ismerni, hogy régen a kereszténység és a magas kultúra, iparosodás jött nyugatról, amit természetes, hogy pozitívan fogadtak. Ma meg akárhogy nézzük egy csomó rossz jön onnan az országra, mint az lmbtq, woke, túlzott individualizmus, multikulturalizmus köntösbe bújtatott nemzet halál, stb. Ezekre egy józan ember nem mondhatja, hogy nem tetszik neki? Ezért miért kell lenézni?

dec. 5. 18:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem nezzuk le csak sajnaljuk h van szavazati joguk
dec. 5. 18:33
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Én nem nézem le, de akkor ő se nézze le a másikat.
dec. 5. 18:34
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, én nem vagyok sem nyugat sem kelet ellenes, viszont a gyűlöletkeltést azt nem csípem.
dec. 5. 18:34
 4/25 anonim ***** válasza:
69%

Mi jön keletről? A diktatúrák, az ellenzékiek bebörtönzése, az ellenzéki sajtó beszántása, megmanipulált látszatválasztások, más országok lerohanása, és még lehetne sorolni. Lásd csak az oroszokat, akik a mi országunkat is tönkretették 40 év alatt.

Európa része vagyunk, a globális nyugat része. Oda tartozunk. Akinek nem tetszik, az mehet Ázsiába, de valamiért a fidesz elit is nyugatra utazik, nyugaton taníttatja a gyerekeit, nem Moszkvában vagy Pekingben.

dec. 5. 18:36
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Kritizálni a nyugatot érthető.

Csodálni Kínát még talán az is.

Isteníteni az orosz vagy a kínai rendszert érthetetlen.

dec. 5. 18:38
 6/25 anonim ***** válasza:
28%

Toyota, Kia, Samsung, k-pop, Honda, Suzuki is mind keletről jön.

7/25 anonim ***** válasza:
89%

"Akinek nem tetszik, az mehet Ázsiába"

Szerintem meg az lenne jó, ha itt, a saját országunkban próbálnánk megbékélni egymással. Mire jó az hogy mind a két oldal el akarja innen küldeni a másikat?

8/25 anonim ***** válasza:
12%

18:36 - nyugat meg olyan békés, főleg a zusa... 🤡

[link]

dec. 5. 18:39
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
6: de nem keleti diktatúrákból, amiket Orbán istenít
dec. 5. 18:39
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez ellenzékinek lenni.

Egyébként akár a nyugat, akár a kelet felmagasztalása, lenézése primitívség.

dec. 5. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!