Az ellenzékiek miért nézik le azokat, akik nyugatellenesek?
"Viszont azt is el kell ismerni, hogy régen a kereszténység és a magas kultúra, iparosodás jött nyugatról, amit természetes, hogy pozitívan fogadtak."
Ez azért nem annyira természetes. Ma így gondolod, mert pl keresztény vallásos emberből ma sok van és azt hiszik, hogy mindig is így álltak hozzá. De nem így volt. Maradva a példánál, amikor bevezették a kereszténységet akkor bőven voltak pogánylázadások.
Ugyanígy a magaskultúra bármelyik válfajára, alkotójára is ma tekintünk úgy, ahogy, a saját korában bőven voltak kritikusai, ellenzői.
Az iparosodás is ugyanez.
1000 év múlva (valószínűleg egyébként kevesebb) pedig a ma vitatott dolgokra (individualizmus, Multikulturalizmus, melegek elfogadása) is úgy fognak tekinteni, hogy amikor bejött biztosan pozitívan fogadták.
Orbán fattyainak nem mindegy, hogy ki kivel dug?!
Az sem érdekli hogy a fia mit csinál, az sem érdekelte hogy a fetisizált papjai kiket dugnak, akkor mi a baja annak a szellemi hulladéknak az LMBTQ-val?!
Az a nemzet halál, hogy a nagy Orbán egész politikáját a gyűlöletre fűzte fel. A magyar ember mindennél jobban utálja a magyar embert. Nem kell ide migráns.
Öregeket megkeni pénzzel a szolgáltatásokat meg leépíti. A fiatalokat elzavarja, mert jobb egy Fideszes vagy DK-s nyugdíjas, mint 2 ellenzési fiatal.
A nyugat nélkül itt egy pár fokkal jobb Ukrajna lenne.
Gyáva beszari nép a magyar, a szövetségeseket meg a balfácán Brüsszeli képviselőket a legegyszerűbb szidni, ők úgy se „ütnek” vissza.
Amióta a "rohadó" nyugaton élek, azóta teljesen kisimult, nyugodt, békés ember vagyok.
Otthon megtanultam gyűlölni, de erre itt nincs szükség.
Kár, hogy nem sokkal korábban hagytam ott azt a lepusztult nyomortanyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!