Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nézik le...

Az ellenzékiek miért nézik le azokat, akik nyugatellenesek?

Figyelt kérdés
Ez valóban végigkísérte a magyar történelmet, hogy a nyugati, keleti orientáció hogy legyen és általában előbbi volt jellemző. Viszont azt is el kell ismerni, hogy régen a kereszténység és a magas kultúra, iparosodás jött nyugatról, amit természetes, hogy pozitívan fogadtak. Ma meg akárhogy nézzük egy csomó rossz jön onnan az országra, mint az lmbtq, woke, túlzott individualizmus, multikulturalizmus köntösbe bújtatott nemzet halál, stb. Ezekre egy józan ember nem mondhatja, hogy nem tetszik neki? Ezért miért kell lenézni?

dec. 5. 18:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Én nem nézem le, miért tenném? Az ellenségeskedést nem szeretem, de én ezt többnyire a másik oldalról tapasztalom. Pl ha valakinek fontos a család, a vallás, a hagyományos értékek, semmi gond, nyugodtan. De fordítva, ha valami nem fér bele az ő világképükbe, akkor azt nem tudják elviselni és mindenáron korlátozni akarják a másikat és azt akarják, hogy nekik tetsző értékrend szerint éljenek.

Fontos a nemzet és nem szeretnétek nemzethalált? Ez szerintem mindenkinek elfogadható, én liberálisként is azonosulni tudok ezzel a gondolattal. Bármennyire hihetetlen, nekem is fontos. Viszont ha elijesztitek a fiatalokat, akkor épp az ellenkezőjét éritek el annak, amit szeretnétek. Erővel nem lehet senkit megtartani, inkább olyan környezetet kellene kialakítani, amelyben mindenki jól érezheti magát.

dec. 5. 18:42
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Mert ehhez általában hozzájárul a diktátorok imádása, szimpelés, ami viszont marhára gáz.

"nyugatellenesek" - "nem mondhatja, hogy nem tetszik neki"

Akkor most nyugatellenes, vagy csak nem tetszik pár irányzat, ami "felütötte" ott a fejét? Az LMBTQ létezése miatt lépnél ki a NATO-ból, az EU-ból és dicsőíted az orosz diktatúrát, amely egy másik szuverén országból annektál területeket?

dec. 5. 19:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
orbán is barátkozik a keleti diktatúrákkal és szidja a nyugatot, de azért a lányát mégis Svájcba taníttatta az adófizetőktől ellopott pénzen.
dec. 5. 19:04
 14/25 A kérdező kommentje:

Én elég jól beszélek angolul és németül, sokat is járok pl az Alpokba túrázni és tulajdonképpen nagyon jól érzem magam. A falvak és a kisvárosok nagyon tetszenek, nyáron voltam Skóciában is, ott is jól telt.

Viszont a nagyvárosokban már alig látni őshonos németeket, franciákat. Azt hogy ők lemondtak arról, hogy megőrizzék a saját országuk etnikai, kulturális identitását fatális hibának tartom. Ha viszont ezt elmondanám nekik rám ragasztanák a náci jelzőt és visszamaradottnak tartanának. Az LMBTQ dettó, szerintem egy hóbort, amin a nagy cégek nyerészkednek, de muszáj lelkesedni érte, mert hanem hu mennyire kirekesztő vagy. Ezek miatt vagyok ellenük.

dec. 5. 19:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

#14: "Ha viszont ezt elmondanám nekik rám ragasztanák a náci jelzőt és visszamaradottnak tartanának."

Ez azért nem teljesen igaz. Nemrégiben találkoztam két holland fiatallal (különböző helyeken, egymáshoz semmi közük nem volt). Felmerült ez a téma és ezt ők is problémának tekintették, amit szerintük nem megfelelően kezelt a kormányuk. Teljes mértékben nyitottak voltak a más véleményekre is.

"Az LMBTQ dettó, szerintem egy hóbort, amin a nagy cégek nyerészkednek, de muszáj lelkesedni érte, mert hanem hu mennyire kirekesztő vagy."

Ha nem lelkesedsz, de nem is vagy kifejezetten ellenséges, akkor semmi nem történik. Egy kicsit mindkét oldalon fel van ez a téma fújva szerintem, de ez már csak a saját véleményem.

Szóval vannak problémák igen, amikről lehet beszélni, de keleten ennél sokkal súlyosabb gondok vannak. Nekünk természetes a szabadság, ezért talán nem is tudjuk igazán értékelni, de ez nincs mindenhol így.

dec. 5. 19:31
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit hozzáteszek, hogy azt csinálom amit szeretek, otthonról dolgozhatok, és megfizetnek. Nem, nem vagyok irigy, hidd el.
dec. 5. 20:32
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
mondom hogy ne irigykedj, jöhetsz te is kis butus :D
dec. 5. 20:32
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Pedig Írország iszonyú élhetetlen lett. A nettó háromezres fizuból zsinórban elmegy több mint másfél ezer az albira. Már ha egyáltalán találsz, mert 5 millió emberre jut kb ezer albérlet. Mert a többit mind a menekülteknek adják ki.

Köszönöm szépen de én inkább maradok Németország vagy Ausztria mellett, ahol majdnem ugyanannyit meg tudok keresni, de fele annyit (se) kell albérletre fizetnem.

Szóval nyomorogj csak ha kb ugyanannyi %-a megy el a fizudnak albira mint magyarba. Szemben nekem, még 25-30%-a sem

dec. 5. 20:52
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

dehogy élhetetlen, neked élhetetlen mert te átlag vagy :D

de az csak a te bajod...

dec. 5. 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Mennyit fizetsz az albérletedre és mennyi a fizud?

dec. 5. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!