Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek őszintén lesz...

Szerintetek őszintén lesz változás 2026-ban mit éreztek?

Figyelt kérdés
Most először érzek egy kis reményt, de egyszerűen magam sem tudom eldönteni, hogy vajon mi lesz akkorra lesz esély, vagy marad ez a rezsim??

dec. 6. 20:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20as... ott a pont, épp írni akartam hogy diplomával, vagy magasabb végzettséggel is lehet külföldön rosszul keresni.

Én próbáltam felsőbb végzettséggel Németországban, kvázi rabszolgának néztek és csak az időmet rabolták.

Nem minden nehezebb szakma jövedelmező. És 8 általánossal is lehet kimagasló bérezést kapni külföldön, de akár belföldön is ha megtalálja azt a munkát ami normális és korrekt.

dec. 9. 17:11
 22/28 A kérdező kommentje:
#19 Én meg már csavartam be villanykörtét szóval villanyszerelő vagyok. Birka logika szemellenzővel. De úgy hallottam Péter tehet a trianonról is hisz lEhAlLgAtTa A fEleSéGéT🐑
dec. 9. 17:28
 23/28 anonim ***** válasza:
49%
De valljuk be, Magyarországon 300-400 ezer az átlagkereset. Tök mindegy mit végeztél. Ennek legalább a duplájának kéne lennie.
dec. 9. 17:33
 24/28 A kérdező kommentje:
#23 Az lenne a minimum igen. Mondjuk én azóta már csak nevetni tudok, hogy németből olcsóbban vettem a magyar szalámit, mint a saját hazámba. Tragikomédia.
dec. 9. 17:38
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt én is tapasztaltam. Szégyen.
dec. 9. 17:52
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Vissza kell venni a hatvanpusztai Orbán kastélyt meg a turai kastélyt mert az a népé. A mi pénzünkből építették illetve lopták el. Kíváncsi lennék ha odamenne százezer ember és visszafoglalná,vajon ki lenne vezényelve az államrendőrség? Esetleg a tömegbe lövetnének? Jött valamennyi uniós pénz is,az hol van? Hatvanpusztán valszeg. Pedig az nem Orbán pénze. Az a mi pénzünk(lett volna).
dec. 9. 17:58
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 Jó-jó de nem érted? Magyar Péter lehallgatta a feleségét. Hát kit érdekel a milliárdos lopás, korrupció, pedofil botrány, napraforgó hazaáruló politika, vagy az álszentség, a profitáló kilakoltatók, a rohadó kórházak, és EÜ rendszer, a széteső MÁV, a külföldi hitelek, az infláció követő adóemelés, a nem infláció követő fizetések, a vendég munkások, a katonák az iskolában, a Putylerék és micimackóék kiszolgálása, a folytonos hazudozás, és milliárdokból fenntartott propaganda, az elhibázott COVID intézkedések, a többszörös áron írt haveri beruházások, a fenyegetőzések amikor Magyar Péter egy hangfelvételben azt mondta nyáron az emberekre hogy büdösek. Hát ez a legfontosabb. Igaz a Bokros csomag kismiska volt ezekhez, csak ott legalább megszorításként hivatkoztak rá itt még ehhez is gyáva férgek.
dec. 9. 18:08
 28/28 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon félnek, sőt rettegnek magyar Pétertől. Itt már réges régen nem a kormányzásról szól ez az egész,hanem a hatalom megtartásáról.26-os vagyok
dec. 9. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!