Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek őszintén lesz...

Szerintetek őszintén lesz változás 2026-ban mit éreztek?

Figyelt kérdés
Most először érzek egy kis reményt, de egyszerűen magam sem tudom eldönteni, hogy vajon mi lesz akkorra lesz esély, vagy marad ez a rezsim??

dec. 6. 20:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

"ha beszélgetsz fideszes nénikkel, hogy a svajci indexelés miatt Orbánék 3 havi nyugdíjat vesznek ki a zsebükből."

az egyik felük tudja, hogy ez egy demagóg hülyeség, a másik felük meg már is most burgonyazabáló

dec. 6. 21:07
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Már 25-ben lesz. A NATO egy Oroszország elleni megelőző csapásra készül és hamarosan elkezdődik a mozgósítás.
dec. 6. 22:02
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Ha az emberek jobban fognak élni 2 év múlva, mint most, akkor marad Orbán, ha nem, akkor 2/3-al nyer a Tisza.
dec. 7. 12:47
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
A fidesz napjai meg vannak számlálva és ezt ők is tudják. Nem hiába kapálózik Rogán, már olyan szintre lement, hogy a menczer szintű primitív barmokat küldi MP-re de ez is egy hatalmas öngól volt a fidesznek. Hiába a propagandába öntött milliárdok, mindenki látja, hogy miattuk rohad szét ez az ország. Ezt a trendet már semmilyen lejárató hadjárattal nem fogják tudni megfordítani. Ez a vergődés, amit látunk már a fidesz haláltusája. Jobb ha a vezérkar előkészíti az orosz útleveleket és eltakarodnak Moszkvába Putyin szoknyája alá, ahol tengethetik életüket az összelopott milliárdokból.
dec. 7. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos. Én TISZA-ra szavazok noha MP teljesen alkalmatlan az ország vezetésere. Csak annyira utálom Viktorékat, hogy nekem mindegy ki jön, csak jöjjön. Viszont környezetemben elég sokan hátat fordítottak TISZA-nak és inkább senkire nem fognak szavazni mert szerintük ( szerintem is) MP egy vállalhatatlan pártvezetó. Szóval bármi lehet.... De az is, hogy a NER marad!
dec. 8. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen árakkal ami országosan van, gyenge bérezés mellett még a maradék ember is kivándorol. A fővárosban sincsenek olyan sokan mint régebben. Érezhető.
dec. 9. 15:47
 17/28 anonim ***** válasza:

8 általánossal 360 nettót lehet megkeresni budapesten

lakhatsz céges szálláson ingyen és marad a hó végén 200 ezred

vagy kimehetsz külföldre ugyanilyen jellegű munkát végezni nettó 600-750 ezerért, ahol szintén lakhatsz céges szálláson, vagy ugyanúgy elviszi a pénzedet a bérelt lakás, mint itthon és akkor a hó végén marad 200 ezred

ja, és ne gondold azt, hogy külföldön minden jól fog működni, ami itthon jól működött, tehát pl egy budapesti típusú tömegközlekedést azt felejtsd el

nem csak a túrórudi fog hiányozni azt garantálom

szerintem ha valaki tényleg alkalmas arra, hogy a tudását külföldre vigye, mert az ott alap, hogy jól kell tudni angolul vagy németül beszélni, akkor már itthon is kaphat olyan munkát, amivel már nem is biztos, hogy megéri kimenni

dec. 9. 15:58
 18/28 A kérdező kommentje:
#17 Igen-igen meg a fogtündér is igazi.
dec. 9. 16:00
 19/28 anonim ***** válasza:
ja bocsi, tiszaordibálókám én jelenleg is külföldön élek, csak tudom miről beszélek
dec. 9. 16:01
 20/28 anonim ***** válasza:

8 általanossal 600 nettót keresek gumis műhelybe ( bejelentve fele). De biztos van olyan is, amit mondasz, hogy 360 nettót keres valaki 8 általanossal.

De olyat is ismerek, aki diplomával keres 360 nettót.

dec. 9. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!