Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek őszintén lesz...

Szerintetek őszintén lesz változás 2026-ban mit éreztek?

Figyelt kérdés
Most először érzek egy kis reményt, de egyszerűen magam sem tudom eldönteni, hogy vajon mi lesz akkorra lesz esély, vagy marad ez a rezsim??

dec. 6. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Elég erőteljesen hiszek, benne hogy változás fog bekövetkezni.
Kételkedek, de ugyanakkor hiszek a változásban.
Úgy állok hozzá, mint az ezelőttiekhez.
Kétségeim vannak a diktatúra leváltásáról 2026-ban.
Teljes meggyőződésem, hogy a diktatúra leválthatatlan marad 2026-ban is.
Nem lesz változás maradnak a hazaárulók, de 2/3 nem lesz meg
36 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
9%

persze, hogy lesz változás

magyar péter megbukik, lehúzza a mandátumát az EP-ben, tiszások meg kapnak egy új cégért meg egy új messiást

dec. 6. 20:10
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem lesz változás én lépek innen
dec. 6. 20:14
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Te is? :)
dec. 6. 20:15
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Én elmegyek a Tiszára szavazni, mert gyűlölöm a Fideszt, szavazat nélkül pedig nyilván nem lesz változás. Ettől függetlenül a Fidesznek rengeteg módszere van, és szerintem kiismertük már őket annyira 14 év alatt, hogy tudjuk, mindent be fognak vetni.

Simán kinézem azt is, hogy ráküldenek fideszes nyugdíjasokat, hogy verjék szájba Magyar Pétert (mint annó MZP-t), aztán a Megafon meg a Magyar Nemzet azt fogja harsogni, hogy az agresszív Magyar Péter bántja a nyugdíjasokat.

dec. 6. 20:19
 5/28 A kérdező kommentje:

#1 Jó tudjuk neked jó ez sokan csipázzák a Fideszt 70 IQ alatt én nem ítélek el senkit

#2-3 Sok ismerősöm is már most tervezte pár hónapja, de kivárnak még, ha nem akkor dobbantanak sajnos esélyes, hogy én is elkezdem az angolt gyakorolni minél jobban kitudja milyen világ jön még.

#4 Én is ezt gondolom, hogy mindent be fog vetni, de bizakodok benne hogy sokan felébrednek az agyhalálból, és végre talán élhető lesz Mo.

dec. 6. 20:24
 6/28 anonim ***** válasza:
16%
5: Magyar Pétert még a saját családja sem bírta ki (kettő sem), majd pont ő teremt élhető országot...
dec. 6. 20:29
 7/28 anonim ***** válasza:
5%
Kár, hogy a megfelelő válasz nincs a lehetőségek között.
dec. 6. 20:34
 8/28 anonim ***** válasza:
7%
Kár hogy nincs alternatíva ebben az országban. Hagytuk magunkat betetvesedni.
dec. 6. 20:37
 9/28 A kérdező kommentje:

#6 Igen mesélte egyik ismerősöm, hogy elvileg 6.-ban kiverte a tanárnője kezéből a 2 gombócos fagylaltot ebből is látszik, hogy alkalmatlan.

#7 Pedig minden lehetőséget szerintem beletettem. Melyiket hiányolod?

#8 Eddig sose volt még alternatíva, szerintem ha ezt várjuk 2086-ban sem lesz, mert úgyis mindegyik ellen indul egy lejáratás, és egy millióból, ha nem milliárdokból épülő propaganda. A Fidesznél jelenleg egy horgászsapkás kismajom aki a banánt eszi egy flip-flopban is jobb alternatíva.

dec. 6. 20:49
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Segíteni kell a Tiszát. Magyar Péter a magyarok nélkül nem tud győzni, lehetsz Tisza sziget tag, vagy aktívista, esetleg ha van valami komoly tudásod, akkor lehetsz közelebb, sőt ha messziről akarsz segíteni csinalhatsz youtube csatornát, Tiktokot, még azzal is segíthetsz, ha 1000 forinttal támogatod a Tiszát, vagy ha beszélgetsz fideszes nénikkel, hogy a svajci indexelés miatt Orbánék 3 havi nyugdíjat vesznek ki a zsebükből.

Szóval ne feledd a remény a tett halála.

dec. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!