Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett most az ellenzéki...

Miért lett most az ellenzéki oldalon divat a Gyurcsányozás? Ha a kormányoldalnál vicces volt, hogy Gyurcsányra fognak mindent, miért gondolja az ellenzék, hogy az valid, ha ők csinálják?

Figyelt kérdés

dec. 1. 06:44
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Ostoba troll lennék?

Ülj fel egy vonatra ma!

Vagy válts eurót ma!

Vagy menj be egy korházba ma!

És én vagyok az ostoba, mert az ellenzék nem tudja magát túltenni a folyamatos Gyurcsányozáson, miközben emberek hallnak meg az országban, mert az állam nem tudja fenntartani a közműveket?

Én vagyok az egyetlen, akit felcssz az, ami az országban történik és, mert számon merem kérni, hogy az ellenzék pontosan ugyanúgy Gyurcsányozik, mint a kormány és közben nem történik semmi, én vagyok az agyhalott és én vagyok a troll.

dec. 1. 12:43
 42/46 anonim ***** válasza:

"Én vagyok az egyetlen, akit felcssz az, ami az országban történik..."

Mégis miből gondolod hogy te vagy az egyetlen ilyen ember?

Már a feltételezés is felháborító, de ebből is az jön le hogy egy provokátor troll vagy csak aki zavart próbál kelteni (mert érvelni képtelen)

dec. 1. 19:56
 43/46 anonim ***** válasza:
#41: még mindig nem írtad le, szerinted mi a megoldás.
dec. 1. 19:58
 44/46 A kérdező kommentje:

A legőszintébb, trollkodás nélkül irom és annyira provokációként, amennyire csak lehet, de semmiféleképpen nem trollkodásnak!

Újra kellene gondolni mindent, de mindent, amit Magyarország eddig, mint politika követett, mert nem működik.

Semmi sem működik ebben az országban, ahogy nem működik a korház, vagy a MÁV és az 0rbáni erkölcstelen gazdaságpolitika, úgy a másik oldalon nem működik a Gyurcsányozás és, hogy rendszerként gondolkodunk, vagy akarunk változtatni!

dec. 2. 06:45
 45/46 A kérdező kommentje:

42, mivel ugyanúgy Gyurcsányozik az ellenzék nem DK-s része, mint a kormány és 15 éve arról szól a magyar ellenzéki politika, hogy, mint a saját farkápa harapott kigyó pörgünk, körbe-körbe, az önkiritkai beismerések lehetősége nélkül teljesen reredménytelenül, igy nem vagyok benne biztos, hogy a troll és a provokátor fogalmi szótár szerinti meghatározáson, ugyanazt értjük.

Mégegyszer leirom, az, hogy csak ne Gyurcsány, az odáig juttatta az országot, hogy 415 Ft az euró -de volt az 2 éve 435 is-, többen halnak meg, mint születnek, az értelmiség elmegy innen.

Nem Gyurcsány a megoldása az egyenlet kirakásának, de úgy látszik, hogy a Gyurcsányozás, mégkevésbé megoldása a problémáknak! Én ezért kiabálok és ezen kellene változtatni valamit!

Elfelejteni azt a rohadt multat, mindkét oldalon, amin már nem tudsz változtatni, mert a jövő kilátásai, egyre sötétebbek.

dec. 2. 07:24
 46/46 anonim ***** válasza:
41%

“ 15 éve arról szól a magyar ellenzéki politika, hogy, mint a saját farkápa harapott kigyó pörgünk, körbe-körbe, az önkiritkai beismerések lehetősége nélkül teljesen”

Kérdező miért csak rajtad kívűl mindenki másnak esik le az, hogy te is pontosan ugyanígy pörögsz a saját farkadba harapva értelmetlenül mint az általad becsméreltek szerinted?

Ugye mivel megoldási lehetőséget abszolút nem kínálsz, így minden szavad értelmetlen, teljesen mindegy hogy meddig mész el a vergődéseddel, senkit nem érdekel

Csak gondoltam szólok mielőtt beleélnéd magadat hogy a műsorszámod bárkit is meghat

Szóval mégegyszer: nincs semmiféle javaslatod csak kritizálsz mindenkit és azonnali megoldást sürgetsz, de hogy mi lenne az a megoldás arról neked halvány lila gőzöd sincsen. Így meg senkit nem tud érdekelni miért vergődsz ennyire, vagy hány ember hal meg, minden amit idehánysz üres szavak lesznek csak

dec. 2. 07:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!