Miért lett most az ellenzéki oldalon divat a Gyurcsányozás? Ha a kormányoldalnál vicces volt, hogy Gyurcsányra fognak mindent, miért gondolja az ellenzék, hogy az valid, ha ők csinálják?
Ok, szóval gyurcsányozni nem szabad, gúnyolódni igen.
Ja, tüntetésekkel nem mentünk semmire.
Gyurcsánnyal való együttműködéssel mire is mentünk?
“ Ma van baj! És most! Nem 2 év múlva, hanem ma!”
“ Mert semmit sem értünk el vele!”
Nem értem a kirohanásaidat kérdező, nem érthető mi a célod, mit akarsz vagy szeretnél elérni?
Pontosan mit kéne tenni szerinted?
Mert ha a tisza pártról beszélünk, akkor az egy egészen új formáció, azon hiába kéred számon a többi régi ellenzéki párt tehetetlenségét.
Most meg mit lehetne tenni?
Forradalomra gondolsz?
Alighogy sikerült megbontani a kormánypárt támogatottságát 18 év után először, mi a fenét akarsz azonnal elérni?
Ez nem úgy megy hogy az első ellenzéki fölényt mérő közvéleménykutatásra előrehozott választást írnak ki, de forradalmat sem robbanthatsz ki ennyire alapozva. Ahhoz valami akkora dolog kell mint most Georgiában, amíg ez hiányzik addig teljesen feleslegesen hisztizel kérdező
Ajánlom, hogy nézz rá a mai hirekre, mert MA rohadt le megint a vonat!
Engem minden olyan megoldás érdekel, ami holnap nem fog ilyen helyzetet eredményezni.
"Engem minden olyan megoldás érdekel, ami holnap nem fog ilyen helyzetet eredményezni."
- vágjuk el a vezetékeket
- restauráljunk egy gőzmozdonyt
- szedjük fel a síneket
Ja, nem, a megoldás: nem gyurcsányozunk. Próbáljuk ki: Egy napig nem gyurcsányozunk, és kiér minden mentő, célba ér mindent vonat stb., meglássátok.
Ja szóval semmiféle megoldási elképzelésed sincs csak vergődsz mert szar a máv, és neked azonnal kell megoldás, minden más ötlet kuka.
Én befejeztem a vitát, további kellemes vergődést!
Nézd 15 évnyi Gyurcsányozásnak, mind a kormány, mind az ellenzéki oldalon az lett az eredménye, hogy ma dölt össze a MÁV, már megint, ha jól számoltam harmadjára a héten.
Érdemes lenne újragondolni, hogy esetleg a nem Gyurcsányozást, mert a Gyurcsányozás eredménytelen.
"15 évnyi Gyurcsányozásnak [...] az lett az eredménye"
Post hoc ergo propter hoc?
De jó lenne, ha már elmondanád, hogy akkor szerinted mi a megoldás, mert arról látványosan hallgatsz.
Éljen a rohadék Gyurcsány Feri!
Imádjuk és gyűlöljük őt amíg élünk!
“ De jó lenne, ha már elmondanád, hogy akkor szerinted mi a megoldás, mert arról látványosan hallgatsz.”
Miből gondolod hogy ennek az ostoba trollnak bármiféle elképzelése is van bármiről?
Gyakorlatilag beismerte hogy fogalma sincs mit kéne tenni csak Gyurcsányról szó ne essen mert biztos az volt a baj mindennel hogy túl sokat mondták ki a nevét
Agyhalottakkal kár vitatkozni, a dk-sokkal meg a fideszesekkel egy szinten van amúgy, bár több mint valószínű hogy egyikhez tartozik ez az ürge
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!