Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett most az ellenzéki...

Miért lett most az ellenzéki oldalon divat a Gyurcsányozás? Ha a kormányoldalnál vicces volt, hogy Gyurcsányra fognak mindent, miért gondolja az ellenzék, hogy az valid, ha ők csinálják?

Figyelt kérdés

ma 06:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Ellenzéki oldalon nem fognak rá mindent, hanem rendszerint korrekt kritikát fogalmaznak meg vele kapcsolatban.

Ez nem divat, hanem józan észnek hívják.

ma 06:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Fenéket nem! Azért nem nyert az összefogás, azért nem nyert Márky-Zay, mert Gyurcsány. Azért jó a Magyar Péter, me nem Gyurcsány. Ha nem nyer Magyar Péter, Gyurcsány.

Nem egy helyen olvastam ezt. Ugyanolyan agyamanent érvelés, mint a kormány Gyurcsányozása. Az ellenzék, ugyanúgy nem képes önkritikát gyakorolni, mint a kormány.

ma 06:58
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Te most tényleg nem érted? Eddig minden párt bukott azon, ha a Gyurcsány fémjelezte összefogásba belépett. Momentum, LMP, Jobbik stb. lett lenullázva, tehát teljesen különböző világnézetű emberek pártoltak el pártjuktól: ezeket akarod győzködni, hogy mind tévednek?

A Tisza párt népszerűsége önmagában egyértelműen bizonyítja, hogy csak egy Gyurcsány-mentes ellenzék életképes. Miért kell a valóságot tagadni?

ma 07:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Hogy én? Én tényleg nem értem.

15 éve megy az a kormány oldalon, hogy mindent Gyurcsány Ferencre fognak, vagy, amit nem, még azt is.

Erre, mit kezd el csinálni az ellenzék? Mindent Gyurcsány Ferencre fog.

Hogy én? Én tényleg nem értem, mi folyik ebben az oszágban! Tényleg, komolyan, frankón, eskü, Istibizti.

NEM ÉRTEM!

ma 07:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Véletlenül sem próbálja az ellenzék megérteni és elfogadni azt, ami a demokráciával törénik ebben az országban, véletlenül sem érti a rendszer lényegét, vagy azt, hogy ki irja a törvényeket és irányitja a választást?

Mindenért Gyurcsány a hibás?

ma 07:17
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

#4: mit nem értesz azon az alap gobdolaton, hogy az ember az ember azért szimpatizál EGY párttal, mert azzal tud azonosulni stb., nem pedig egy másikkal? És amikor jön az összefogosdi, akkor az ember (aki nem DK-szimpatizáns) vagy néz, mint hal a szatyorban, hogy most akkor kire is megy a szavazata, vagy lenyeli a békát (de amikor jön az ellenzék újabb bukása, akkor érthető módon dühös).

Mit nem értesz azon a disszonancián, hogy gomba módra szaporodnak az ellenzéki pártok, mert ők "se nem Orbán, se nem Gyurcsány", aztán négyévente mégis eltalálnak az egyikhez? Gyakorlatilag semmilyen módon nem szegmentálható így az ellenzék, legfeljebb annyi a közös, hogy nem szeretik a Fideszt. Ez pedig politikai öngyilkosság.

ma 07:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Hogy én, mit nem értek? Semmit sem értek, ami ebben az országban történik! SEMMIT!

Kormány: Gyurcsány a hibás

Ellenzék: Gyurcsány a hibás

Ország: Nem, baj, ha nem jön a MÁV, majd megyünk lovaskocsival.

ma 07:22
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Az 1# jól írta.

Valamint kezdenek fokozatosan rájönni, hogy valami azért van abban, hogy ki van nevezve kerékkötőnek Gyurcsán...

ma 07:39
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Gyurcsány alkalmatlan volt.
ma 07:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Oké, jól irja. És mikor fognak ezek az emberek rájönni arra, hogy valakinek azzal is foglalkoznia kellene, hogy jöjjön az a rohadt vonat, ha már fizetünk érte? Vagy, hogy ne halljon meg a vérző nő, amiért 6 óra alatt sem képes kiérni hozzá a hivott mentő?

Miért van az, hogy olyan baromi jó konszenzus van egy csomó mindenről és mindenki jól ért, mindent, és jól ir, de egyre inkább rohad el az ország és semmi sem történik, ami javitana?

Kinek kellene ehhez jól irnia?

ma 07:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!