Miért lett most az ellenzéki oldalon divat a Gyurcsányozás? Ha a kormányoldalnál vicces volt, hogy Gyurcsányra fognak mindent, miért gondolja az ellenzék, hogy az valid, ha ők csinálják?
A magamfajta az kiabál, hogy baj van! A magam fajtát itt és a tüncikézésen eszi a fene, hogy baj van! A magamfajta az az, aki elmondja, hogy MA nem történik semmi ebben a rohadt országban!
A magamfajta az az, aki elmondja, hogy nem jó ötlet egy rendszerbelit felemelni, hogy attól majd jó lesz, aki szó nélkül nézte végig a rendszer felemelkedését! A magamfajta az, aki elmondja, hogy az EU legrosszabb értékeit produkálja az ország már évek óta. A magamfajta az az, aki elmondja, hogy lassan több magyar lesz Berlinben, mint lengyel, de, hogy mint otthon, az hótfix. A magamfajta nem érti, hogy törénhetett meg az aszódi eset, a gyermekotthonos esetek sokasága, a gyermekbántalmazások sokasága, hogy Novák Katalin egy lemondással megúszta azt, hogy visszaélt a hatalmával és köztörvényes bűnözőt engedett ki, politikai nyomásra.
Én vagyok az oka, ÉN, ÉN, ÉN, azért, mert kiabálok, hogy baj van, minden oldalon! Az ellenzéki oldalon is baj van!
De én vagyok az oka, a magamfata én az oka!
"tüncikézés"
na, csak elárultad, hogy fideszes troll vagy
Ha fideszes troll lennék, szóbahoznám az elvándorlást? Szóbahoznám Novák Katalin pedofil kegyelmét? Szóba hoznám a forint árfolyamot, vagy, hogy az ország diktatúra és nincsenek szabad választások?
Miért csak végeletekben lehet beszélni ebben az országban?
A mindenkori ellenzéket, ugyanúgy nem lehet kritizálni, mint a kormányt.
És, miközben én csak egy fideszes troll vagyok, hetente 2x omlik TELJESEN össze a MÁV.
Bárcsak az összes fideszes troll, olyan lenne, mint én, akkor talán valami változna ebben az országban.
És sajnos, jelen állás szerint, abból sincs változás, és 10 perc alatt sem lett jobb a forint árfolyama, hogy megállapitásra került, hogy én fideszes troll vagyok.
Bárcsak valaki egyszer megértené azt, hogy mi kellene ehhez.
"Miért csak végeletekben lehet beszélni ebben az országban?"
Mondja az, aki szerint mindenki ugyanolyan rossz, aki nem kedveli Gyurcsányt.
Mondom, hogy csak trollkodsz.
De visszakérdezek: ha ellenzéki lennél, mi okod lenne gúnyszavakat használni a tünteésekkel kapcsolatban?
Annyira vagyok nem kormánypári ember, hogy voltam egy röpke ideig, ellenzéki aktivista is és nem Gyurcsány Ferencnek, de még csak Toroczkai Lászlónak sem!
Egyszerűen elegem van, hogy az ország tétlenül ül és nézi azt a rombolást, ami 15 éve megy és a mindenkire mutogatás megy minden oldalon és próbálok kiabálni, amilyen hangosan csak tudok, hogy baj van!
Ma van baj! És most! Nem 2 év múlva, hanem ma!
#27: nem válaszoltál a kérdésre. Te, aki politikailag ennyire aktív vagy, miért gúnyolódsz a tüntetéseken?
És ha ennyire értetlenkedsz a tétlenkedésen, akkor mi a gond azzal, ha az ellenzéki érzelmű magyar társadalom éppen egy Gyurcsány-mentes ellenzéket talált számára vonzónak?
A gond az ezzel, hogy ma nem ér ki a mentő a vérző nőhöz, aki meghal emiatt, a gond az ezzel, hogy ma megy el innen, mindenki, a gond az ezzel, hogy ma esik szét a MÁV, a reptér, a Vodafone, az összes létező állami szektor.
Ma nem történik semmi azzal kapcsolatban, hogy jobb legyen az országnak!
MA, Ma, ma!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!