Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazók...

A kormánypárti szavazók mekkora része szereti Bayer Zsoltot?

Figyelt kérdés
Ismerek kormánypárti és ellenzéki embereket is, de senkit, aki szeretné Bayert. Egyedül egyik falusi alkesz rokonom mondta, hogy élvezi és szokta nézni a műsorát. Az a stílus, ahogyan beszél azért a legtöbb józan emberben kiveri a biztosítékot, nem értem a Fidesz miért szerepelteti annyit.

nov. 22. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő kb jelentéktelen a fidesz szavazók között. A műsoraiban is beültetnek 10 lefizetett nyuggert és tapsolnak amíg nyomja a marhaságait, de kb ennyi a munkássága.

Persze azt érdemes kihangsúlyozni, hogy ha indulna egy ország taplója versenyen, ott valószínűleg nagyon szép helyezést érne el bede zsótival.

nov. 22. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én össze is csókolgatom minden egyes sója után. Papával aki munkásőr volt mindig megtapsoljuk amikor a kommunistákat szidja. Egyébként is minő fess fiatalember.

Mári néne, 88

nov. 22. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
talán az a két sor nyugdíjas aki agyhalottként tapsikol neki a műsorában.
nov. 22. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
En például, a vadhajtások a legjobb sajtó az egész országban!
nov. 22. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Találós kérdés, amit Bayer Zsolttal kapcsolatban hallottam egyszer:

Hosszú, színes és Bayernek nincs. Mi az?

Megfejtés: színvonal

nov. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!