Ellenzéki szavazók, ti hogyan reagálnátok, ha a kormánypárti média megkérdezné a véleményetek?
Például egy szép napon csöngene a telefon, vagy csak megállítanának az utcán:
"Jó napot kívánok Bohár Dániel vagyok a Megafontól. Lehetne Önhöz néhány kérdésem?"
Idegen számot ritkán veszek fel, így ez szinte kizárt.
Ha az utcán megállít, akkor nem ülnék fel a nyilvánvaló provokációjára, tesztelnám a történelmi tudását, és persze azonnal elkezdenék élőzni, hátha mond valami bődületes ökörséget.
Kénytelen vagyok mindenre meghatalmazni a kormányt. Nincs más választásom.
Nem akarom, hogy az ország belépjen a háborúba.
Nem akarom a megszálló barbár migránsokat.
Nem akarom, hogy fajtalanok zaklassák a gyerekeimet az oviban, iskolában.
A gazdaság irányítása eddig, a háború a megszorításokkal és annak következtében az infláció , a covid ellenére is fényévekkel veri a Kádár-Antall-Horn-Medgyessy-Gyurcsány korszakokat.
A rezsicsökkentés, a családtámogatási rendszer, az adómentességek széles köre, a kkv-k és egyéb a munkahely támogatások, diákhitelek, lakástámogatási rendszer, 13. havi nyugdíj, fizetés emelések stb, stb., mind a felelős kormányzásról
beszélnek.
Isten mentse meg az országot attól, hogy ennek az ellenkezője legyen a cél!
Nem hinném el, amit kérdez és kiröhögném.
Beidegződés.
Ha nem ez a kicsavarás, összevágás lenne a közmédiában szívesen válaszolnék, vagy töltenék ki kérdőívet.
Jó példa erre mikor M.Z.P.-ről bejátszották a videót, hogy "a rezsi csökkentést el kellene törölni". Csak pislogtam, hogy ilyet mondott?? Ennek mi értelme?? Aztán eszembe jutott egy korábbi videója amiben valóban elhangzott az, hogy a rezsi csökkentést a jelenlegi formájában el kellene törölni. Mert szerinte nem az a rezsicsökkentés, hogy pár forinttal olcsóbban vesszük a gázt vagy a villanyt. Hanem ha inkább arra lenne támogatás, hogy a házakat korszerűsítsék, hogy kevesebb energiát keljen felhasználni ténylegesen. Hogy kevesebb gázzal fel lehessen fűteni a házat. Vagy ugye aki fával fűtenek azokat így nem is érinti a rezsicsökkentés.
Inkább a házakat kellene szigetelni, nyillás zárókat cserélni, kazánokat cserélni jobb hatásfokúra. Meg nem tudom még mik hangzottak el. Valamint ha jól rémlik arra is kitért, hogy mindezt úgy megvalósítani, hogy a kivitelezési árakat ne nyomja fel.
Szóval szerintem ez így elég pozitív gondolat, de ebből is csináltak egy olyan videót, hogy az közfelháborodást okozott.
Eszem ágába nem lenne ilyeneknek bármit is mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!