Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért csak ezt a...

A Fideszesek miért csak ezt a hangfelvételesdit fújják folyton?

Figyelt kérdés
Megértem, ha valaki nem szimpatizál MP-vel nekem is vannak aggályaim, de őszintén nem érezzük ezt egy kicsit viccesnek? Mármint persze más a meggyőződése az embernek ez teljesen oké, de tényleg olyan hétköznapi beszélgetéseket amit én a haverjaimmal 1000-szer felülmúlok privátban és szerintem Orbán is ezen csámcsogunk? Azt is aláírom, hogy MP is úgy került az ellenzéki politikába hogy lehozta amit a volt felesége beszélt, de azért az egy kicsit keményebb ügyet sejtetett, minthogy büdösek nyáron az emberek... Felnőtt emberek nem érzik ezt teljesen dedós hülyeségnek hogy ezzel akarnak érvelni? Amikor olyan égető problémák vannak ma Magyarországon, hogy huszadrangú hozzá képest ez a pár manipulált, vagy nem manipulált hangfelvétel.

nov. 19. 13:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#9 Ahhoz képest ami a Fideszről derül ki meg amilyen botrányok bontakoztak ki századrangú az hogy valaki azt mondja büdösek az emberek :D
nov. 19. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Hagyjad kérdező, neki az megbocsáthatatlan bűn, hogy Magyar Peti vakargatta a tökeit. Orbán is ezt csinálja, csak átvitt értelemben.
nov. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!