Valaki össze tudná röviden foglalni mik ezek a hangfelvételes, és gyerekvásárlásos új hírek MP kapcsán?
Semmi értelme nincsen. MP egy AI-val hamisított hangfelvételen állítólag azt mondja, hogy a nyuggerek vegyenek maguknak új gyereket, ha az unokájuk elment külföldre.
Ma az indexen megjelent egy random nő, aki Magyar Péteren keresi az elrabolt gyerekét, de hogy mi köze van ehhez Magyar Péternek, azt nem tudom.
Akkor nem vagyok egyedül. Én sem értek semmit, de igazából mindegy is.
Gondolom akkor a szokásos lejáratás, csak most nem követhető rendesen, mint anno mondjuk a feleségével megcsinált kamuinterjúnál.
Ne forduljatok el ennyire ezektől a tényektől. Igenis hallgassátok meg, olvassátok el mindkét oldalt. Úgy könnyű, hogy struccpolitikát folytattok, homokba dugjátok a fejeteket és csak azt halljátok meg, ami nektek jó és kedvező.
Magyar Péter sajnos nagyon sáros és nem az a korrekt fickó, mint aminek Ti szeretnétek őt látni.
Nem gondolom azt, hogy ti nektek kötelező ezzel azonosulni. Szerintem nem bűn elismerni, ha valaki személyben hittetek és utána mégsem kéne... ehelyett: "meg sem nyitom, meg sem nézem..." "AI-vel szerkesztett" stb. mondatokat irogatjátok, megnyugván, hogy semmi rossz nem történt.
Tisza jobb elnököt érdemel. M.P. egy celebsztár, és nem jó ember. De alapvetően mindig is látszott a viselkedésén, hogy "bunkó" típus. Nem választanám egyik párt elnökévé sem. Nem oda való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!