Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki össze tudná röviden...

Valaki össze tudná röviden foglalni mik ezek a hangfelvételes, és gyerekvásárlásos új hírek MP kapcsán?

Figyelt kérdés
Nincs se kedvem se energiám ezer cikket végignézni. Van ezeknek amúgy bármi értelme?
nov. 12. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Semmi értelme nincsen. MP egy AI-val hamisított hangfelvételen állítólag azt mondja, hogy a nyuggerek vegyenek maguknak új gyereket, ha az unokájuk elment külföldre.

Ma az indexen megjelent egy random nő, aki Magyar Péteren keresi az elrabolt gyerekét, de hogy mi köze van ehhez Magyar Péternek, azt nem tudom.

nov. 12. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül. Én sem értek semmit, de igazából mindegy is.

Gondolom akkor a szokásos lejáratás, csak most nem követhető rendesen, mint anno mondjuk a feleségével megcsinált kamuinterjúnál.

nov. 12. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ja, én már nem kattintok rá az ilyen videókra, már nagyon szánalmas, amit a kormány csinál.
nov. 12. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Vissza fog nyalni a fagyi és MP erősebb lesz, mint valaha. Ész nélkül támadják.
nov. 12. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
MP gyalázza a rajongóit egy hangfelvételen és a rajongói szerint ez is rendben van.
nov. 12. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Ne forduljatok el ennyire ezektől a tényektől. Igenis hallgassátok meg, olvassátok el mindkét oldalt. Úgy könnyű, hogy struccpolitikát folytattok, homokba dugjátok a fejeteket és csak azt halljátok meg, ami nektek jó és kedvező.

Magyar Péter sajnos nagyon sáros és nem az a korrekt fickó, mint aminek Ti szeretnétek őt látni.

Nem gondolom azt, hogy ti nektek kötelező ezzel azonosulni. Szerintem nem bűn elismerni, ha valaki személyben hittetek és utána mégsem kéne... ehelyett: "meg sem nyitom, meg sem nézem..." "AI-vel szerkesztett" stb. mondatokat irogatjátok, megnyugván, hogy semmi rossz nem történt.

Tisza jobb elnököt érdemel. M.P. egy celebsztár, és nem jó ember. De alapvetően mindig is látszott a viselkedésén, hogy "bunkó" típus. Nem választanám egyik párt elnökévé sem. Nem oda való.

nov. 12. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
MP hívei nem jó embert keresnek, hanem kormányváltásra képes vezetőt. A kettő azért valljuk be nem feltétlenül esik egybe. Annyira régóta tele van a tökük, hogy a sátánnal is szövetkeznének. Ezt ez elkeseredettséget nem lehet alábecsülni.
nov. 12. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Ez már annyira nevetséges, hogy nem is érdekel. Pontosabban de, megerősített abban, hogy a Tisza a jó választás. Az a baj a Fidesszel, hogy nem érzik, hogy hol a határ, ami pedig a kapkodás és idegesség jele. Ők tudják.
nov. 12. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
#8 Ezen jót röhögtem én is.
nov. 12. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!