Csak én unom már ezeket a hangfelvételesdiket?
Pártállástól, oldaltól függetlenül.
Szerintem nagyon gáz már az egész...
Én is unom.
Pláne, hogy Magyar Péternek nem is a politikai tevékenységével függnek össze, hanem, hogy mit mondott a tüntetőkről vagy az újságírókról otthon, négyszemközt a párjának.
Erre mondom azt: lehet, hogy Orbán is mond hasonlókat a "szíp magyar níprűl", csak az ő felesége nem olyan tróger, hogy ezeket nyilvánosságra hozza.
Azóta egyébként MP is elismerte, hogy a jövőben jobban meg kell válogatnia, kivel kezd párkapcsolatba. Vogel Evelin kétségkívül jó alakú nő (Varga Judit is az volt), de az emberi oldalukat is nézni kell, különben hasonló helyzetekbe keveredik.
Már akkor gáz volt amikor előhozta a felesége lehallgatásáról készült felvételeit MP.
Most csak az jön be amit sokan mondtunk már tavasszal, hogy vele aki összeáll íz mind tudja, hogy le lesz hallgatva, így majd egymást fogják felvenni és egymásról fognak felvételeket készíteni amikkel majd egymást zsarolgatják, lebuktatják.
Most látjuk ezt megtörténni. Bár én azt hittem eddig majd csak jövőre jutnak el, de úgy látszik a megbízóinak is kezd kellemetlen lenni Petike és megadták rá a kilövési engedélyt, hogy legyen idejük új messiást felfuttatni a 2026-os választási kampányra. Ezért jelennek meg sorra a felvételek és lesz majd itt még más is.
"Pláne, hogy Magyar Péternek nem is a politikai tevékenységével függnek össze"
miért, van neki politikai tevékenysége ami értékelhető lenne? Toroczkainak van, szét lehet nézni a youtube csatornáján de Magyar Péternek mi a politikai tevékenysége? az hogy elmondja kétmilliárdszor hogy "óóóktatás lenni róssz állapotban és egészségüüüügy lenni róóósz állapotban! magyaj gazdaság lenni najon róóósz állapotban! o1g!" ez a politikai tevékenység?
"hanem, hogy mit mondott a tüntetőkről vagy az újságírókról otthon, négyszemközt a párjának."
Magyar Péter pedig nem az ILYENEKET vette fel mikor még együtt volt Varga Judittal? négyszemközti beszélgetéseket vett fel ő is, csakhogy ő a FELESÉGÉRŐL!
“ Magyar Péter pedig nem az ILYENEKET vette fel mikor még együtt volt Varga Judittal? négyszemközti beszélgetéseket vett fel ő is, csakhogy ő a FELESÉGÉRŐL!”
De nem a feleségét támadta vele hanem a kormányt, így teljesen hiábavaló a pocskondiázásod
először is: nem tudom kik a nácik mert ostoba vagy és mindenki náci nektek
másodszor pedig:
Magyar gazdaságot segítik:
Feltárják a rendszerszintű gyámhivatalos problémát: [link]
Megvédik a haza szimbólumát:
Megmutatják a vízgazdálkodási hibát:
Kampányolnak hogy a politikusoknak ne legyen mentelmi joga és V.I.P. szolgáltatás:
Kiállnak a méhészek mellett:
Foglalkoznak az online térben történő szólásszabadsággal és hasonló fontos dolgokkal:
És ez kevesebb mint az elmúlt FÉL év! ez idő alatt magyar petike telesírta a telexet hogy "O1G! ÓRBÁN RÓÓSZ LE KÖ VÁLTANI! ÉN MAJD MAGYAR PETIKE EX FIDESZES JÓÓÓ LESZEK ISTI BIZTI!"
7#
Az az igazság hogy én ex-jobbikos vagyok, amíg Vona irányította teljesen támogattam.
Azután kettészakadt: egyik fele a Gyurcsányéknak, másik felük az Orbánék alá feküdt be.
Mindkettő elfogadhatatlan árulása a nemzeti jobboldalnak, mindkettő elfogadhatatlan gerinctelen párt.
Szóval inkább támogatok egy exfideszes jöttmentet, mint hogy leszavazzak elvtelen aljas alakokra.
Elég gáz egy mihazánk féle NER-be olvadt kamupártot támogatni, akkor már egy kiugrott ex NER-es akinek megvan a motivációja és a képessége hogy leváltsa ezeket a hazaáruló férgeket.
Mert ha nem vennéd észre most szervezik az országunk eladását az oroszoknak, és mint nem hazaáruló nem kérek belőle!
"Magyar gazdaságot segítik:
Magyarul Mészáros szekerét tolja, mert ő nyit az arabok felé. :) Köszi az infót és a kulcsot, hogyan kapcsolódik össze a neonáci a fidesszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!