Ha a Fidesz veszít az azzal lesz egyenlő, hogy Magyarországot elársztják nyugati liberális trendek, és az EU akármit kér, ellenállás nélkül megtesszük?
Ilyen vilàg jönne? Hát nekem ez nem kell.
Inkább akkor hajrá, Viktor.
Nem, nem vagyok egyenlő.
Te elhagyhatod az országot, a szovjetúnió szeretettel vár, és jobb lesz neked is, de főleg nekünk.
Nem fog vesziteni:
Az biztos, hogy elhagyom az országot (bár nem az oroszokhoz megyek), de amíg itt vagyok, szeretnék viszonylag nornális környezetben lenni. A liberális trendek meg nagyon a valóságtól elrugaszkodottak.
Egyébként a moszkvai emberek kifejezetten kultúráltak, szóval felesleges szitokszóként hivatkozni az országra, és összemosni Putyinnal. Bizony lenne mit tanulni tőlük a magyaroknak:
Ha bukik a fidesz akkor a tisza nyer, MP pedig mondta hogy nem szereti a woke hülyeséget.
A kormánypropaganda gondolom 0-24 próbálja bemocskolni, de annak a valósághoz sok köze nincs.
Egyébként ki kell ábrándítsalak, hiába veri itthon Röfi a mellét hogy ő mekkora szabadságharcos, az EPben szépen aláír mindent amit az EU kér.
Hát Magyar Pétertől nem olvastam még azt, hogy Woke ellenes lenne.
Habár mivel sokáig fideszes volt, elvileg nem kizárt, hogy az.
Majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!