Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz veszít az azzal...

Ha a Fidesz veszít az azzal lesz egyenlő, hogy Magyarországot elársztják nyugati liberális trendek, és az EU akármit kér, ellenállás nélkül megtesszük?

Figyelt kérdés

Ilyen vilàg jönne? Hát nekem ez nem kell.

Inkább akkor hajrá, Viktor.

ma 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem, nem vagyok egyenlő.

Te elhagyhatod az országot, a szovjetúnió szeretettel vár, és jobb lesz neked is, de főleg nekünk.

ma 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
ma 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Mostvis ez van, csak nem veszitek észre! 😛
ma 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Az eu is váltani fog a Trump féle Amerikára tehát nyugodtan nyerhet a Tisza.
ma 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy elhagyom az országot (bár nem az oroszokhoz megyek), de amíg itt vagyok, szeretnék viszonylag nornális környezetben lenni. A liberális trendek meg nagyon a valóságtól elrugaszkodottak.

Egyébként a moszkvai emberek kifejezetten kultúráltak, szóval felesleges szitokszóként hivatkozni az országra, és összemosni Putyinnal. Bizony lenne mit tanulni tőlük a magyaroknak:

[link]

ma 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván jól fogod érezni magad Budapest Dubajon!
ma 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha bukik a fidesz akkor a tisza nyer, MP pedig mondta hogy nem szereti a woke hülyeséget.

A kormánypropaganda gondolom 0-24 próbálja bemocskolni, de annak a valósághoz sok köze nincs.

Egyébként ki kell ábrándítsalak, hiába veri itthon Röfi a mellét hogy ő mekkora szabadságharcos, az EPben szépen aláír mindent amit az EU kér.

ma 18:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát Magyar Pétertől nem olvastam még azt, hogy Woke ellenes lenne.

Habár mivel sokáig fideszes volt, elvileg nem kizárt, hogy az.

Majd meglátjuk.

ma 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát magasabb életszínvonal nem lenne. Attól a ténytől kéne kielégülnie a népnek hogy nem a Fidesz kormányoz. Persze lesz olyan akinek ideig óráig ez is elég lesz
ma 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Máris elindult a kampány?
ma 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!