Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért csak ezt a...

A Fideszesek miért csak ezt a hangfelvételesdit fújják folyton?

Figyelt kérdés
Megértem, ha valaki nem szimpatizál MP-vel nekem is vannak aggályaim, de őszintén nem érezzük ezt egy kicsit viccesnek? Mármint persze más a meggyőződése az embernek ez teljesen oké, de tényleg olyan hétköznapi beszélgetéseket amit én a haverjaimmal 1000-szer felülmúlok privátban és szerintem Orbán is ezen csámcsogunk? Azt is aláírom, hogy MP is úgy került az ellenzéki politikába hogy lehozta amit a volt felesége beszélt, de azért az egy kicsit keményebb ügyet sejtetett, minthogy büdösek nyáron az emberek... Felnőtt emberek nem érzik ezt teljesen dedós hülyeségnek hogy ezzel akarnak érvelni? Amikor olyan égető problémák vannak ma Magyarországon, hogy huszadrangú hozzá képest ez a pár manipulált, vagy nem manipulált hangfelvétel.

ma 13:08
 1/9 PMC Wagner ***** válasza:
20%
Sorosterv
ma 13:09
 2/9 anonim válasza:
58%
Persze, másról hangfelvételt készíteni csak akkor nem gáz, ha nem fideszesről és a mocskos ügyeiről van szó. Ha róluk csinálnak ilyet az már felháborító és embertelen, fordítva belefér.
ma 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Mert ezek mutatják meg Magyar Péter valódi énjét.
ma 13:20
 4/9 HakapiszikMatyi ***** válasza:
23%

Márciusban semmi mást nem lehetett hallani, olvasni, csak MP "atombomba" felvételét, amit a feleségével folytatott privát beszélgetéskor vett fel titokban...

ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!

Takarodjon a FIDESZ, és vele a csicskája is! Ennyire nehéz észrevenni, hogy ki az, aki tesz is valamit Magyarországért?

ma 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Az ellenzék is pont ugyanezt csinálja.
ma 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

Ajjaj, de szelektív a memóriád!!

Tavasszal kinek a titkos felvételével lett itt égszakadás földindulás??? Úgy rémlik Magyar Péternek hívják!!

Innentől elég érdekes megközelítés.

Ráadásul a mostani felvételek miért ne lehetnének igaziak???

Vagy, ha szerinted ezek manipuláltak, akkor a tavasziról miért gondolod, hogy nem az??

ma 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

#6: Ja, csakhogy a kettő között van némi különbség.

MP egy kétperces felvételt készített, nem 11 órát, hogy aztán 30 millióval megzsarolja érte, majd miután ez nem jött össze, eladja havi 5 millióért, meg egy lakásért.

MP egy súlyos bűncselekményt eláruló felvételt rögzített, nem pedig arról, hogy valakinek büdös a szája.

Egyikről sem gondolom, hogy manipuláltak, de a tavasziban személy szerint azért vagyok biztos, mert Varga Judit sem tagadta, hanem arra hivatkozott, hogy nem úgy gondolta. Ezzel gyakorlatilag elismerte a felvétel hitelességét.

ma 14:24
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Te elolvastad amit leírtam? A válaszod szerint nem.
ma 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

8# elolvastam.

Ami kiderült Magyar Péterről az nem huszadrangú ...

Ugyanis sokan őt szeretnék miniszterelnöknek.

Ilyen emberre a kutyámat nem bíznám.

ma 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!