Mi az álláspontod Magyar Péter hangfelvételes ügyét
illetően?
Figyelt kérdés
Magyar Péter nemrég arról beszélt ítélkezően hogy a III/III-as ügynökök akár családon belül is lehallgatták egymást.
Korábban ő ugyanezt tette Jucikával.
Szerinte az ügynökös lehallgatás elítélendő, de az ő hangfelvétele nem mert az nem belső hangfelvétel, hanem otthonukban készült.
Egyetértesz vele?
szept. 26. 08:14
A kérdező szavazást indított:
A 3/3-as elítélendő, az övé oké
3/3-as oké, az övé elítélendő
Mindkettő elítélendő
Egyik sem elítélendő
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
De Magyar Péter nem támadási hanem védekezési céllal tette hogy a családját megvédje ahogy számtalanszor elmondta.
És nem a felesége bukik le rajta, hanem Rogán Diktátor Antal
szept. 26. 08:24
2/9 anonim válasza:
35 évvel a rendszerváltoztatás után még mindig kommunista besúgók ügynökök vannak a Fideszben meghatározó pozíciókban. Tényleg nem történt meg a rendszer kitisztítása. Orosz befolyás nagyobb mint bármikor 89-óta.
Ez szégyen, az hogy felvette a feleségét és kiderült hogy Fidesz maffia milyen módszerekkel játsza tisztára magát ez a nemzet érdeke volt. Igazságügyi miniszter még ilyen tisztán nem beszélt. Megértettem hogy megy ez.
szept. 26. 08:36
3/9 anonim válasza:
még fideszcsicska korában csinálta a felvételt, de már nem fideszes.
szept. 26. 08:41
4/9 anonim válasza:
Mert szerinted az rendben van hogy Tóniék kihúzatták magukat az ügyészségi iratokból? Vagy az egy diktatúrába belefér?
szept. 26. 08:50
5/9 A kérdező kommentje:
#4: írtam én erről valahol hogy az rendben van? Szerintem mindkettő elítélendő, de saját szavazásomra nem szavazhatok.
szept. 26. 08:55
6/9 anonim válasza:
Nekem izraeli kémszoftverek pl. Pegasus bevetése a legdurvább, amikor a kormány az ellenzék és közszereplők ellen telepített a telefonjukra kémszoftvert milliárdokért. Persze nem lett semmi következménye az égvilágon itthon Magyarországon. Watergate ügybe belebukott az amerikai elnök annak idején, itt újabb 2/3-ad.
szept. 26. 09:09
7/9 anonim válasza:
6# mert nem volt valójában semmilyen Pegazus ügy!
szept. 26. 09:51
8/9 anonim válasza:
4: ez egy valótlannak bizonyult pletyka.
szept. 26. 10:14
9/9 anonim válasza:
6: A modern világban, aki gyanús, azt lehallgatják, nincs ebben semmi rendkívüli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!