Magyar Péter miért készített hangfelvételt az exével?
Figyelt kérdés
Tudta h egyszer sokat érhet és megbuktathatja a rezsimet?máj. 31. 15:31
1/12 anonim válasza:
Mert nem engedték kilépni a házasságából, ami által egyértelművé vált számára, hogy ez egy maffiakormány. Próbálta menteni a menthetőt, neki is kellettek erős lapok, hogy túléljen valahogy.
2/12 anonim válasza:
Hát ez egy nem túl dicsőséges cselekedet volt, bármi okból is tette.
Ráadásul akkor még eszébe sem juthatott, hogy átáll majd a másik oldalra.
3/12 anonim válasza:
Szerintem minden épeszű Fideszesnek van egy B terve arra az esetre ha egyik percről a másikra kegyvesztetté válna a rendszerben.
5/12 anonim válasza:
Ő kegyvesztett lett? Most ezért akar Európai Tanács elnököt csinálni a (volt) főnökéből?
6/12 anonim válasza:
Egy előre kitervelt húzás volt ez a politikába való bekerüléshez. Szándékosan visszatartotta, show műsort csinált belőle, megszervezte rá a tüntetést… Mindent kitervelt erre, amihez kellett neki a felvétel, ami felkelti az ellenzéki érdeklődést. Neki az egyetlen politikai ereje az volt, hogy ő Varga Péter. Ebből csinálta a politikai tőkét. Aztán a neje a Frizbi műsorral meg a face posztokkal még beletolt ebbe a kampányba, negatív reklám is reklám, a nőverés ebben az országban amúgysem akkora szitokszó. Nem tudom, hogy ez is terv szerint volt-e, Magyar Péter felépítésére. Aztán megjelent ez a végtermék, aki Fideszesebb a Fidesznél, időről időre véletlen visszatér benne a gondolat, hogy Orbán kellene legyen az EU ura, meg, hogy Fidesz Tisza koalíció és hasonló elszólások… Ez szerintem a Fidesz 2040 projekt 😆, Fideszesként mondom, s üdvözlöm a Fidesz 2.0 updatet.
7/12 anonim válasza:
És a magyar emberek ezt megint nem látják. FIDESZ-esként ennek örülhetsz is.
A másik oldalon én ezt nem teszem, de el kell ismernem, hogy ez a ... propaganda mesterműve.
8/12 anonim válasza:
Az ország és mindannyiunk érdekében tette.
10/12 anonim válasza:
Hát semmiféle rezsimet nem buktatott meg, de magának még egy zsíros állás összejöhet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!