Mit bizonyít számodra a Varga Judit féle hangfelvétel?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Semmi újdonság nincs benne, csak egy belsős ember megerősítette azt, amit eddig is tudtunk
A hangfelvétel előtt csak sejtettem, hogy igazak a maffiakormánnyal kapcsolatos pletykák, most már biztos vagyok benne
A hangfelvétel előtt nem hittem el a maffiakormánnyal kapcsolatos vádakat, most viszont elhiszem/elgondolkozom rajta
A felvételen Varga Judit hazudik/nyomás alatt teszi kijelentéseit/a felvétel manipulált, tehát nincs itt semmi látnivaló
Egyéb, leírom
22 szavazat
1/3 anonim válasza:
Sajnos azért nincs következménye, mert aki egy kicsit is gondolkodik,az eddig is tudta,hogy ilyesmik zajlanak, vagy akár ennél sokkal rosszabbakat képzelt el. Akik pedig eddig nem hittek benne,azokat még a konkrét bizonyítékok sem érdeklik.
2/3 anonim válasza:
Őszintén szólva én pont amiatt lepődtem meg, hogy rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogyha javaslatot adnak valamire, hogy azt húzzák ki az ügyészek, akkor azt fixen kihúzzák, nem csak egy részét.
3/3 anonim válasza:
Elhittem, és éreztem hogy nem kerek a fidesz ügyei, de mindig volt bennem 1% kétely, hátha nem igaz. Most már nem lehet kimagyarázni, a király meztelen. Pedozhatnak az ellenzékre, de ez csak terelés, ők mentették ki a haverukat, az egyik 500 ezer büntetést kapott, egy sima embert 19 ezer képért 10-15 évre bezártak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!