Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a szimpatikusabb?Magyar...

Ki a szimpatikusabb?Magyar Péter vagy Márki-Zay Péter?

Figyelt kérdés
Szerintetek?:D Politikai nézetektől mentesen érdekel, csak simán szimpátia, benyomás alapján, nektek kicsoda?:)

nov. 19. 02:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
22%
#30 Persze. Vannak, akik lovakat fognak a kocsi elé. Mások kocsit kötnek a lovak mögé.
nov. 23. 09:08
 32/34 anonim ***** válasza:

#31 Igazad van, de azt azért érted ugye, hogy akinek egyik sem szimpatikus az nem fog tudni olyan választ adni ami a kérdésedre rezonál. Mivel mindkettőt megvetem és ellenszenvesek, nem tudom azt mondani, hogy egyik vagy másik szimpatikusabb, mert egyik sem szimpatikus egy morzsányit sem. Csak kevésbé ellenszenves az egyik, mint a másik.

Értem a nyelvészkedést, de a jelentése itt nagyon más.

nov. 23. 09:16
 33/34 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, hogy minek ír ide az, akit nem érdekel a kérdés 😀
nov. 24. 16:51
 34/34 anonim ***** válasza:
74%

#24 Pedig azt még évekkel korábban mondta egy beszédében, akkor még nem volt jelölt. Csak a Fidesz végigtúrta az összes fellelhető régebbi beszédét, hogy miből lehet kivágni egy-egy olyan 5 másodperces részletet, amivel le lehet járatni.

Egyébként nekem ő a szimpatikusabb, csak sajnos őt már sikeresen le karaktergyilkolták. Félő, hogy 2026-ig ugyanez lesz a sorsa Magyar Péternek is. Bármire képesek a fideszes propagandisták, a legnagyobb mocskosságokra is. És 26-ig még nagyon sok idő van. :(

nov. 25. 04:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!