Ki a szimpatikusabb?Magyar Péter vagy Márki-Zay Péter?
Figyelt kérdés
Szerintetek?:D Politikai nézetektől mentesen érdekel, csak simán szimpátia, benyomás alapján, nektek kicsoda?:)nov. 19. 02:02
22/34 anonim válasza:
Ha politika mentesen nézem, akkor MZP szimpatikusabb. Viszont csak Magyar Péter tudja leváltani ezt a rendszert, szóval a szimpátiám lényegtelen ebben a helyzetben. A Pusztító című filmben is kellett a legbrutálisabb rendőr John Spartan, a legelvetemültebb bűnöző Simon Phoenix ellen. Valahogy hasonlóan látom: "Egy őrült kell egy őrült ellen."
23/34 anonim válasza:
MZP egy őszinte ember, Magyar Péter pedig nem, ezért lehet jó politikus és ezért nyerhet. Reménykedjünk hogy elűzi a NER-t.
24/34 anonim válasza:
Nem kedveltem MZP-t addig amíg nem volt jelölt, egyszerűen nem bírtam és kész, csak utána amikor sötétben tapogatózó trágyán nevelt gombának nevezett meg olyanokat (engem is) akiknek még nem jöttek rá Orbánék az évszázad nagy átverésére. Mivel ő az én korosztályom én jobban bírom és nagyon sajnálom hogy nem lett miniszter de MP-ben nagyon bízom, szimpi is és drukkolok neki a sikerekhez.
25/34 gago77 válasza:
Ha két csótány közül kéne választani melyiket választanám??? :D
26/34 A kérdező kommentje:
#25 Nem tudom hogyan kellett volna akkor kiírnom HOGY A KÜLSŐT SZIMPATIZÁLÁST, AZ ARC, AZ ELSŐ BENYOMÀST kérdezem, nem a politikai nézeteket amit képviselnek.
nov. 21. 23:32
27/34 gago77 válasza:
Jaaa, tényleg? És ha egyik sem az? Inkább így tetted volna fel a kérdést: - melyik unszimpatikusabb? Tiszapeti, egy orrhosszal, mert neki a stílusa is visszataszító.
28/34 A kérdező kommentje:
Ha egyik sem, akkor minek vàlaszolsz?miért nem bököd tovább a kérdést?😀kötelez valaki?
nov. 22. 13:10
29/34 anonim válasza:
#27 Ha két választás közül van unszimpatikusabb, akkor a másik a szimpatikusabb - jelen esetben egy orrhosszal. :)
30/34 gago77 válasza:
#29 Ez így van. De attól még mindkettő cefetül unszimpatikus és a kérdésnek is több értelme lenne így megfogalmazva. De hát ízlések és pofonok. Van aki a lovat fogja a kocsi elé van aki fordítva... Mert hát a lovaskocsi akkor is lovaskocsi, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!