Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is szimpatikusabb...

Másnak is szimpatikusabb Magyar Péter, amióta a fideZZ nyomatja róla a nevetséges lejáratókampányokat?

Figyelt kérdés
Nem véletlen erősödik a népszerűsége orszagosan.

ma 16:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%
Hiába írjátok ki ezeket a hülye kérdéseket, törvényszerűen sokan ki fognak most ábrándulni Magyar Péterből, saját belső körében is. Nem véletlen, hogy el sem mer indulni az időközin.
ma 16:20
 2/22 anonim ***** válasza:
39%

Az elmúlt 10 évben nem szavaztam, de ha bármi esélyét látom, hogy hatalomra kerülhet, akkor elmegyek szavazni egyet a Fidesz-re. MZP-t nem bántam volna.

Ő kb egy Gyurcsány 2.0, de közben még szociopata is. Köszi, nem kérek belőle.

ma 16:22
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Én is így vagyok vele. Látszik, hogy nagyon félnek tőle a fidesznél.
ma 16:24
 4/22 A kérdező kommentje:
Milyen időközin? :D
ma 16:24
 5/22 anonim ***** válasza:
64%
4: [link]
ma 16:26
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Ettől szimpatikusabb számomra nem lesz. Sőt egyáltalán nem vagyok MP rajongó, de mégis rá fogok szavazni, mert ez az egyetlen esély a Fidesz eltakarításához. Ez is a Fidesz bámulatos választási rendszerének köszönhető, hogy ha le akarod váltani, akkor a legesélyesebb ellenzéki pártra kell szavazz, különben esélytelen bármi is.
ma 16:28
 7/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem szimpatikusabb. Ez az ember egy sültbolond. Ilyen tipuú embert a hatalom közelébe engedni... sosem lett jó vége... de ti tudjátok.
ma 16:33
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Ismerősi körben, legtöbben nem foglalkoztak választással, szavazással, de most úgy vergődik a fidesz, hogy szimpatizálnak Nagyar Péterrel.
ma 16:34
 9/22 A kérdező kommentje:
Mert Orban egy langesz 🤣🤦
ma 16:41
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

Én rühellem itt 0rbánt a legjobban, egy veleéjig rohadt, erkölcstelen, emberi nullának tartom és csak azért finomkodok a jelzőkkel, mert nem akarok bannt az oldalról, de egy valamit nem gondolok róla, hogy hlye lenne. Egy ostoba ember nem lenne képes ezt a rendszert igy fenntartani éveken át.

Attól függetlenül ősbűnnek tartom poliitkailag, amit itt tett és ő tényleg kiérdemli, hogy hazaárulónak minősitsék, de teljesen tudatosan teszi azt, amit tesz.

ma 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!