Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire bizonytalanítottak...

Mennyire bizonytalanítottak el Magyar Péterrel kapcsolatban az utóbbi napok valós vagy hamisított hangfelvételei?

Figyelt kérdés

nov. 14. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Tiszás voltam eddig is, a kormánypropaganda mocskolódása csak megerősített ebben.
Tiszás voltam, de kezdek elbizonytalanodni a valós vagy hamisított mondatok miatt.
Tiszás voltam, elbizonytalanodtam Magyar valós vagy hamisított mondatai miatt. Talán másra szavazok.
Bizonytalan voltam/egy harmadik pártra szavaztam, de a kormánypropaganda mocskolódásának hatására beálltam a karaktergyilkolt Magyar mögé.
Bizonytalan voltam/egy harmadik pártra szavaztam, az is maradok, mert senkire nem tudok jó szívvel szavazni.
Bizonytalan voltam/egy harmadik pártra szavaztam, de Magyar valós vagy hamisított mondatai hatására beálltam a Fidesz mögé.
Fideszes voltam, és a valós vagy hamisított mondatok még inkább megerősítettek Magyar utálatában.
Fideszes voltam, de a kormánypropaganda mocskolódásának hatására elbizonytalanodtam bennük.
Fideszes voltam, de a kormánypropaganda mocskolódásának hatására kipártoltam mögülük.
39 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
41%
Semennyire, mivel párttalan, biztos nemszavazó vagyok.
nov. 14. 12:24
 2/29 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen értelmetlenek ezek a felmérések itt, itt túl sok az agymosott messiásváró, majd az országos adatok számítanak pár hónap múlva.
nov. 14. 12:25
 3/29 A kérdező kommentje:

Milyen országos adatok, milyen felmérések?

Egyébként nem messiást várnak. A messiás Orbán lehetett volna, aki a 2010 és 2022 közötti uniós pénzekből félig kánaánt csinál Magyarországból. Az emberek a NER hóhérját várják Magyar személyében.

nov. 14. 12:27
 4/29 anonim ***** válasza:
48%
3: Majd a közvéleménykutatók prezentálják.
nov. 14. 12:29
 5/29 A kérdező kommentje:

4: "majd az országos adatok számítanak pár hónap múlva"

Itt mire gondolsz pontosan?

nov. 14. 12:29
 6/29 anonim ***** válasza:
Pár havonta készülnek új kutatások, és idő kell, amíg eljutnak ezek a hírek a teljes lakossághoz. Ráadásul további kiszivárogtatások és reakciók várhatóak, ez egy hosszú sztori lesz.
nov. 14. 12:36
 7/29 anonim ***** válasza:
63%
Semennyire. Inkább szánalmas ez, de amyen szanalmas birkanép a magyar, valakit biztosan elbizonytalanít. Józan emberek 2010 óta tudják, hogy a Fidesznek bármi áron, de buknia kell
nov. 14. 12:41
 8/29 A kérdező kommentje:
Milyen kutatások, ki készíti ezeket? A lakosság egészét megkérdezik?
nov. 14. 12:41
 9/29 anonim ***** válasza:
44%

Felesleges a közvéleménykutatásokra bármit is alapozni, két éve is ellenzéki győzelmet mértek, meg most az amcsiknál is totál más lett az eredmény.

Az igazi közvéleménykutatás majd 2026-ban lesz.

nov. 14. 12:47
 10/29 anonim ***** válasza:
59%
A Fidesz azt akarja megmutatni, hogy milyen Magyar Péter, de valójában saját maga mutatkozik be ezekkel a lejáratásokkal. Csak a Tisza, soha többé Fidesz.
nov. 14. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!