Mennyire bizonytalanítottak el Magyar Péterrel kapcsolatban az utóbbi napok valós vagy hamisított hangfelvételei?
Figyelt kérdés
nov. 14. 12:21
21/29 gago77 válasza:
"Adtam olyan válaszlehetőséget, középen van."
Nem adtál. Csak olyat, ami úgy kezdődik hogy "Bizonytalan voltam...stb"
22/29 anonim válasza:
#21: "Bizonytalan voltam/egy harmadik pártra szavaztam". Ebben benne van annak lehetősége is, hogy harmadik pártra szavaztál.
23/29 A kérdező kommentje:
21: Ha nem érted, nem tudok mit kezdeni.
nov. 14. 14:28
24/29 A kérdező kommentje:
Na, szerencsére törölték a 21-es kommentjeit...
nov. 14. 14:52
25/29 anonim válasza:
Én értem, hogy fideszesek nem félnek meg biztosak abban, hogy megint megnyerik a választást. Én ezt értem. De akkor miért foglalkoznak annyit MP-vel?
26/29 anonim válasza:
"két éve is ellenzéki győzelmet mértek"
Te miért hazudod mindig ezt? A választás előtt egy hónappal már azt mérték, hogy az ellenzéki összefogás támogatottsága alacsonyabb. Akkor is az előválasztás környékén volt csak népszerűbb az ellenzék a fidesznél
27/29 A kérdező kommentje:
A vártnál jóval kevesebben értik meg, hogy MZP partizános interjúja utáni 6-7 hétben mennyien rezelhettek be a HÁBORÚPÁRTI dollárbaloldaltól, vagyis a fideszes propagandától. Nem kicsit esett vissza ezért az egyesült ellenzék, és nem kicsit nőtt meg a Fidesz támogatottsága.
nov. 14. 16:03
28/29 éáé válasza:
29/29 gago77 válasza:
#24 Ettől te még ugyanúgy egy szellemi nyomorék vagy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!