Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire bizonytalanítottak...

Mennyire bizonytalanítottak el Magyar Péterrel kapcsolatban az utóbbi napok valós vagy hamisított hangfelvételei?

Figyelt kérdés

nov. 14. 12:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

Azóta teljesen magam alatt vagyok, felmondtam a munkahelyemen, nem akarok beszélni senkivel, enni sincs kedvem, 15kg-ot fogytam csak ülök egyedül a szobámban és érzem, hogy ez teljesen fel fog emészteni, amíg ezt választ is megírtam, többször tört rám pánikroham. Csak viccelek :D

Hát igazából nagyon is örülök, mert ennyire még nem vágta a fidesz maga alatt a fát. Akkora már a baj, hogy kajak országjárásra indulnak a fidkányok. Csak azt nem tudom, hogy azok is zárt körűek lesznek-e? :DDDD

Egy a lényeg, aki eddig is utálta a fideszt azt még jobban utálja, akinek meg eddig is voltak pénzügyi érdekeltségei vagy csimán agyhalott az ezután is rájuk szavaz.

nov. 14. 12:50
 12/29 anonim ***** válasza:
54%
Amerikában dolgozik egy AI fejlesztő barátom igen neves cégnél. Azt mondta, hogy a high end deepfake technológia a detektálás előtt jár egy lépéssel. Innentől kezdve bárki bármilyen oldalról bármilyen hangfelvételt dob be, azt figyelmen kívül kell hagyni.
nov. 14. 12:53
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
ChatGPT: "Összességében azt mondhatjuk, hogy a deepfake technológia fejlettsége egy lépéssel előrébb jár a detektálásnál, mivel folyamatosan új technikákat fejlesztenek ki, de a detektálás szintén jelentős fejlődést mutat, és igyekszik lépést tartani az újításokkal."
nov. 14. 12:55
 14/29 anonim ***** válasza:
49%
Pont ezek miatt fog a Fidesz valami irdatlan nagyot buki.
nov. 14. 12:57
 15/29 gago77 ***** válasza:
22%

Olyan biztos ez, hogy csak az lehet biztos a dolgában aki a tiszára vagy a fideszre szavazott??

Olyan válaszlehetőséget miért nem adtál hogy:

"Harmadik pártra szavaztam meggyőződésből"...

De ilyet is lehetett volna:

"Harmadik pártra szavaztam, csak ne kelljen a Tiszára se a Fideszre szavazni.."

A kétbites állampolgárokat már a kérdésfeltevésük módjából fel lehet ismerni. Kétbitesek, mert náluk csak 0 van (mondjuk a tisza) és 1 (fidesz). Pont mint a számítógépeknél! 😁 Ezért a kérdéseiket is erre hegyezik ki...

nov. 14. 13:02
 16/29 anonim ***** válasza:
49%

16 év álellenzékkel tarkított egypártrendszer után vajon lehet várni, hogy a választók békésen nagy arányban 3-4-5-felé osztódnak?

Lehetsz bármilyen okos, de ebben az esetben a legnagyobb tömb a Fidesz lesz megint.

nov. 14. 13:08
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

Letojom.

Ha a fidesszel az lenne a legnagyobb baj, hogy azt mondják a politikusaik egy magánbeszélgetésben, hogy a negyven fokos hőségben, tömegben, a napon sétálgató emberek büdösek, akkor fideszes lennék. Csak nem ez a legnagyobb baj a fidesszel.

nov. 14. 13:20
 18/29 anonim ***** válasza:
4%
Még mindig nem egyértelmű hogy a Tisza a fidesz fiókpártja ? Gyakorlatilag Orbán is elismerte, mikor a múltkori eu-s képviselő és főpolgármesteri választáson bukott a momentum. A Tisza párotot a momentum ellen hozták létre. Csak közben a többi ellenzéki pártnak is keresztbe tesz
nov. 14. 13:22
 19/29 A kérdező kommentje:

15: Adtam olyan válaszlehetőséget, középen van.

18: Hallom egyre népszerűbbek Hont összeesküvés-elméletei, de amekkora mozgósítást indított MP ellen a Fidesz, már csak ez bizonyíthatja, hogy egymás ellenfelei.

nov. 14. 13:28
 20/29 anonim ***** válasza:
29%
19-es. Ettől még esélytelen hogy a Tisza párt nyerjen 2026-ban. Trump és Putyin (két jó barát) nem fogja hagyni hogy a közös bábjuk bebukjon....
nov. 14. 13:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!