Normális-e az,hogy a fidesz már 15. alkalommal módosítja az alaptörvényt?

Bármelyik kormánypárt megteheti. Mindegyik országban meg is teszik. Tudom, te nem azt nézed, itt már minden gyanús.
Ti adtátok a hatalmat a kezükbe, akik elmentetek szavazni, akkor most miért fura, hogy élnek a rájuk ruházott hatalommal? Akármelyik párt ugyanezt tenné, ha kormányon lenne.

A gránitszilárdságú alaptörvény!!!
Az USA alkotmányát átlagosan 10 évente változtatják, Magyarországon évente, és mindig olyan dolgokat írnak be, amik nem 50-100-200 évig viszonylag szolídan tarthatják magukat, hanem olyanok, amik a saját pártvéleményük.

Igen, ha szükséges akkor miért ne?
A társadalmi viszonyok is folyamatosan és gyorsuló ütemben változnak.

A világ változik, igazodni kell hozzá.
Amúgy nekem fidesz szavazóként sincs semmi olyan emlékem az előző módosításokról, ami bármiben befolyásolta volna a hétköznapi életemet.

Halló, az alaptörvényt nem a jelenleg regnáló kormány írta. Bocsmár, hogy változik a világ és annak megfelelően módosítják. Tudom, vannak olyan emberek, mint te is, akik képtelenek elfogadni a változást és még a szülőházat se szívesen hagyják el, de az élet nem nektek kedvez.
Bizony, a kormány dolga a törvények hozása és a meglévők aktualizálása. Ha ez a kutyaszőradó, akkor azé, ha az alaptörvény, akkor azé.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!