Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hasonlítják sokan...

Miért hasonlítják sokan Magyar Pétert Márki-Zay Péterhez?

Figyelt kérdés

Fideszesek pl ilysneket írnak, hogy anno MZP is sok százalékkal vezetett a Fidesz előtt, majd láttuk mi lett.

Szerintetek tényleg ugyanaz a helyzet most mint 4 éve? Szerintem sokkal nagyobb most a társadalmi megmozdulás az egész országban.

ma 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Hát eléggé hasonló a helyzet, ráadásul MZP mögött több párt is felsorakozott, és láttuk, mi lett a vége... Az, hogy Magyar Péter többet mozog, nem sokat jelent, ő ilyen típus.
ma 12:31
 2/11 HakapiszikMatyi ***** válasza:
70%
Nem nagyon érthető, valóban. Márki-Zay Péter sokkal szimpatikusabb volt, mint ez a bohóc...
ma 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem MZP, hanem az ellenzéki összefogás. Az összefogás nem vezetett a fidesz előtt, hanem kezdték volna beérni és egy ponton vissszaesett a támogatásuk. MZP-t miniszterelnök jelöltnek választották, de a DK kihátrált mögüle. A fidesz sikerrel összegyurcsányozta és ráfogta, hogy magyarokat küldenek harcolni ukrajnába. Ezek most nem működnek az új ellenzék ellen, mert gyurcsányék az ellenfeleik és nem küldenének magyarokat harcolni.
ma 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem csak néhány fideszes, aki nem követi annyira a politikát az lát hasonlóságot.

Teljesen más a két ember. Magyar Pétert pedig inkább támadják ellenzéki oldalról (DK, Mi hazánk stb), mint beállnának mögé ahogy MZP-nél történt.

ma 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, látom fostok, mert MP pártja november eleje óta stabilan fölöttetek áll.

És fölöttetek fog állni a választás napján is, úgy vigyázz!

Tanácsolom, hogy már most hagyd el a süllyedő Fidesz-hajót és kezdj el valami politikamentes helyen dolgozni. És új helyeden soha senkinek ne beszélj arról, hogy Rogánék fizetett ügynöke voltál.

ma 13:34
 6/11 A kérdező kommentje:
5) én tiszás vagyok, nem zavar? ;)
ma 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Azért nem ugyanaz a helyzet, mert Magyar Péterre többen figyelnek, többen hallgatják őt élőben, többen követik a közösségi oldalait, és inkább onnan tájékozódnak. Ezért sokkal nehezebben tudják ráfogni, hogy nem azt mondta, amit mondott, hanem azt amit ők a szájába adnak. És persze tanult is elődje hibáiból, tudja, hogy mire kell nagyon vigyáznia. Néha még túl óvatos is. Emellett valóban nagyon jó beszélőkéje is van.

Arról nem beszélve, hogy a nép is sokat tanult a saját hibáiból. Pl. hogy nem szabad mindent készpénznek vennie, amit a médiában lát, hall. Még akkor sem, ha az a médium ellenzékinek, vagy függetlennek tünteti föl önmagát.

Sajnos még ezzel együtt is előfordulhat, hogy a Fidesz a hatalmas propagandagépezetével ellene fogja fordítani az embereket, és akkor még ott vannak azok a pártok, akiknek fontosabbak a saját pártérdekeik, mint a Fidesz leváltása. Valóban, néha még én is unszimpatikusnak érzem kissé Magyar túlzott "óellenzékezését". Főleg, hogy egy kalap alá vesz mindenkit, aki nem fideszes volt még 2024 februárjáig.

ma 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
#4 Szerintem te nem követted eléggé a politikát eléggé Magyar Péter színrelépéséig.
ma 13:52
 9/11 anonim ***** válasza:

4 vagyok.

Most sem követem annyira, de mégis sok különbséget látok a két politikus között. Hasonlóságot pedig nem nagyon, azon kívül hogy kormányváltást akarnak. De kormányváltást több millióan akarnak.

ma 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Akkor azért nem látod a hasonlóságot.
ma 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!