Másnak is szimpatikusabb Magyar Péter, amióta a fideZZ nyomatja róla a nevetséges lejáratókampányokat?
Figyelt kérdés
Nem véletlen erősödik a népszerűsége orszagosan.nov. 14. 16:15
21/24 anonim válasza:
A migatyánk egy utolsó, köpedék, NERes kamu párt. Toroczkai országos haverja a csúti dögnek.
22/24 anonim válasza:
nekem eleve ne volt szimpatikus a tisza és nem is lesz az, szerintem ez egy fidesz 2.0 párt.
23/24 anonim válasza:
Véget kell vetni ennek, amit a fidesz csinál 2018 óta, Vona Gáborral kezdte. Nem szabad hagyni, hogy tovább mérgezze a fidesz a magyarok lelkét, borzalmasan toxikus a fidesz, és ez csak a karaktergyilkosság, még nem is említettem a kegyelmi botrányt.
24/24 A kérdező kommentje:
Veget kell vetni, de sajnos sokan vannak akik:
1. Valoban elhiszik a Fidesz hazugsagait
2. Felnek kinyilvanitani a velemenyuket
3. Felnek a valtozastol, mert akkor majd elveszik a munkajukat
4. Nem hisznek a Tiszanak, hisz az vsak egy Fidesz 2
nov. 15. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!