Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy Magyar...

Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter EP-be juttatott képviselői saját bevallása szerint alkalmatlanok és Soros ügynökök?

Figyelt kérdés
[link]

#EP #alkalmatlan #Magyar Péter #Soros ügynökök
nov. 14. 12:16
A kérdező szavazást indított:
Jól van az úgy, alkalmatlan Soros-ügynökök kellenek oda.
Ajjaj, ez már gáz.
12 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Én csak úszok az árral...
nov. 14. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Imádom, minden napra jut egy botrány! Már csak ezért megérte bejuttatni a Tisza-t!
nov. 14. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Iróniáról hallottál már? Másrészt, még a Tisza EP képviselői nem profik, hiszen alig pár hónapja lettek politikusok, van még mit tanulniuk MP erre gondolt.
nov. 14. 12:45
 4/10 A kérdező kommentje:
3: Nem, az "alkalmatlan" és a "Soros ügynök" nem ezt jelenti. És itt szó sincs iróniáról.
nov. 14. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem igazán érdekel a Tónika show. Minél tovább folytatják, annál érdektelenebbek lesznek erre az emberek, miközben a Tisza közben építkezik és erősödik.

Én a Fidesz helyében sürgősen stratégiát váltanék, mert ha így folytatják, 26-ban nehéz dolguk lesz.

nov. 14. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

"Minél tovább folytatják, annál érdektelenebbek lesznek erre az emberek, miközben a Tisza közben építkezik és erősödik."

Álmodj királylány. Ilyen hibákat még MZP sem vétett!

nov. 14. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
#6: Hihetetlen, hogy nem értitek, hogy MP esetén ezek nem működnek. Nem számít, hogy mi van a felvételeken, vagy hogy melyik mennyire igaz vagy sem, itt az emberek benyomása a lényeg, ahogyan erre reagálnak. Márpedig a Fidesz törzsszavazóin kívül ebben a történetben nem MP az, aki veszít. De csináljátok, én jól szórakozom. Várjuk az újabb felvételeket, a Tisza annál inkább áradni fog.
nov. 14. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Ja, ti 2010 óta mindig nyertek, mindig mindent jobbat tudtok. Aztán választások után womp* womp*. Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy minden ciklus közepén elkezditek, hogy bukik a Fidesz, kormányváltó hangulat blabla, aztán választások után csend..

nov. 14. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: Tévedsz, személy szerint 2010 óta egyedül 2022-ben gondoltam, hogy legyőzhető a Fidesz, bár a háború kitörése után ezt se tartottam valószínűnek.

Azóta a helyzet változott, ha ezt megemészted, jó, ha nem, nekem úgy is jó.

nov. 14. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 Rá világított a lényegre!
nov. 15. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!