Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter EP-be juttatott képviselői saját bevallása szerint alkalmatlanok és Soros ügynökök?
Nem igazán érdekel a Tónika show. Minél tovább folytatják, annál érdektelenebbek lesznek erre az emberek, miközben a Tisza közben építkezik és erősödik.
Én a Fidesz helyében sürgősen stratégiát váltanék, mert ha így folytatják, 26-ban nehéz dolguk lesz.
"Minél tovább folytatják, annál érdektelenebbek lesznek erre az emberek, miközben a Tisza közben építkezik és erősödik."
Álmodj királylány. Ilyen hibákat még MZP sem vétett!
Ja, ti 2010 óta mindig nyertek, mindig mindent jobbat tudtok. Aztán választások után womp* womp*. Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy minden ciklus közepén elkezditek, hogy bukik a Fidesz, kormányváltó hangulat blabla, aztán választások után csend..
#8: Tévedsz, személy szerint 2010 óta egyedül 2022-ben gondoltam, hogy legyőzhető a Fidesz, bár a háború kitörése után ezt se tartottam valószínűnek.
Azóta a helyzet változott, ha ezt megemészted, jó, ha nem, nekem úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!