Magyar Péter lényegében minden olyan embert hülyének és alkalmatlannak állított be/igyekezett beállítani (önmagán és a kivezényelt hívein kívül), akik a Duna áradása miatt a töltéseken végeztek különféle munkákat a károk minimalizálása érdekében?
Figyelt kérdés
szept. 18. 17:57
1/12 anonim válasza:
A fidesz összes "szakértője" hülye, ezt nem Magyar Péter állítja ez a tény...
2/12 anonim válasza:
Nem. Nem tudom ezt, ki mondta neked, de elég nagy ütődött volt.
3/12 anonim válasza:
Nagyjából ez történt, hozta a szokásos formáját.
4/12 anonim válasza:
Ezt hogyan, vagy honnan vezetted le kérdező?
5/12 anonim válasza:
Mi a forrás az állításodnak, kérdező? Linkeld be ide?
Valami hiteles fideszes hírforrás?
6/12 anonim válasza:
Hát én például ebből a bejegyzéséből valahogy nem ezt szűröm le:
"Köszönjük a több tízezer önkéntes civil megfeszített munkáját! Nélkülük az árvízi védekezés sehol sem tartana.
És természetesen köszönjük a 4500 hivatásos (honvédség, katasztrófavédelem, vízügy, rendőrség, mentők) erőfeszítéseit is!
Fogjunk össze és védjük meg a falvainkat és a városainkat!"
7/12 anonim válasza:
Egyszerűen kampányfogás az egész, kell a cirkusz a Tiszás fanoknak!
Egészségükre.
8/12 anonim válasza:
Valami hasonlót érzek én is: elindult M.P., utána rögtön mindenki más is, majd Viktorta is megszólalt. M.P. inkább a helyzeti előnyét, a gyors reagálását használja ki, erre fűzve rá kissé, hogy "mindenki h*e, csak ő a Jani."
9/12 anonim válasza:
Az egész árvizet a politikaihaszon miatt találta ki a fidesz.
10/12 anonim válasza:
7 még szerencse, hogy Orbán ilyet soha nem csinált mióta él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!