Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is szimpatikusabb...

Másnak is szimpatikusabb Magyar Péter, amióta a fideZZ nyomatja róla a nevetséges lejáratókampányokat?

Figyelt kérdés
Nem véletlen erősödik a népszerűsége orszagosan.

nov. 14. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Emberileg nulla a csávó, de nekem már akkor is ez volt a véleményem róla amikor lehallgatta a feleségét.

Azt értem, hogy most sokan benne látják a Fidesz leváltásának az esélyét DE ezzel meg nem tudok azonosulni. Ha az embernek van egy szar Daciája akkor nem fog abból átülni egy Trabantba, bármennyire is utálja a Daciát.

nov. 14. 16:48
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy az EP-s tiszás képviselők tényleg agyhalottak. Legalábbis nem politikusnak valók. Nem véletlen tiltotta meg MP, hogy nyilatkozzanak bármit is. Aztán az egyik csaj mégis a kamerák elé állt és valami jó nagy hülyeséget mondott a rezsicsökkentésről. Azt sugallta, hogy ő eltörölné. Nincs annyi eszük, hogy felfogják mennyire ajándék az ilyen mondatok a rogáni gépezetnek.
nov. 14. 16:49
 13/24 HakapiszikMatyi ***** válasza:
40%
A FIDESZ dobta be a köztudatba. Amit most olvashattok a médiában, az mind egy jól felépített forgatókönyv. Sosem volt szimpatikus Magyar Péter. Főleg, hogy magánemberként is ismertem... Az ilyenre mondanád, hogy egy köcsög! Pedig csak egy gerinctelen féreg. MINDÖRÖKKÉ MHM!
nov. 14. 16:58
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
#13 Honnan ismered MP-t?
nov. 14. 17:05
 15/24 HakapiszikMatyi ***** válasza:
62%

ma 17:05

Rokoni kapcsolat. Nem tartozik ebbe a rovatba.

nov. 14. 17:08
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
Szimpatikus attól függetlenül hogy a Fidesz mit csinál.
nov. 14. 17:31
 17/24 anonim válasza:
87%
Nekem nem szimpatikusabb.
nov. 14. 17:58
 18/24 anonim ***** válasza:
4%

Nincs hibátlan ember!

Magyarra az ellene induló kampány terelte a figyelmemet, és egyre szimpibb a pasi, és a pártja.

Mi családilag mellé álltunk.

Orbánt semmibe nem nézem már, és Torockait egy Orbán-klónnak tartom - ezért iszonyodom tőlük.

A Fidesz horror (köz)pénzt éget el a lejáratására, de minden forinttal csak erősödik a Tisza.

nov. 14. 18:00
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

ma 18:00

Mit gondolsz Magyar Péter Diákhiteles ténykedéséről? Aljas hazugság az is, esetleg kis korrupció belefér, mert már megtért és ha hatalomra kerül akkor nem fog lopni?

nov. 14. 18:47
 20/24 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, hogy más hogy van vele, de engem megerősített, hogy a Tiszát válasszam. Már várom a következő hangfelvételt, jót fogok röhögni rajta.

A Fidesz a korábbiakban elég jól kiismerte a magyar néplelket, így nem tudom, hogy most mi van velük, de ezzel totálisan melléfogtak.

nov. 14. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!