Másnak is szimpatikusabb Magyar Péter, amióta a fideZZ nyomatja róla a nevetséges lejáratókampányokat?
Emberileg nulla a csávó, de nekem már akkor is ez volt a véleményem róla amikor lehallgatta a feleségét.
Azt értem, hogy most sokan benne látják a Fidesz leváltásának az esélyét DE ezzel meg nem tudok azonosulni. Ha az embernek van egy szar Daciája akkor nem fog abból átülni egy Trabantba, bármennyire is utálja a Daciát.
ma 17:05
Rokoni kapcsolat. Nem tartozik ebbe a rovatba.
Nincs hibátlan ember!
Magyarra az ellene induló kampány terelte a figyelmemet, és egyre szimpibb a pasi, és a pártja.
Mi családilag mellé álltunk.
Orbánt semmibe nem nézem már, és Torockait egy Orbán-klónnak tartom - ezért iszonyodom tőlük.
A Fidesz horror (köz)pénzt éget el a lejáratására, de minden forinttal csak erősödik a Tisza.
ma 18:00
Mit gondolsz Magyar Péter Diákhiteles ténykedéséről? Aljas hazugság az is, esetleg kis korrupció belefér, mert már megtért és ha hatalomra kerül akkor nem fog lopni?
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de engem megerősített, hogy a Tiszát válasszam. Már várom a következő hangfelvételt, jót fogok röhögni rajta.
A Fidesz a korábbiakban elég jól kiismerte a magyar néplelket, így nem tudom, hogy most mi van velük, de ezzel totálisan melléfogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!