Ki a szimpatikusabb?Magyar Péter vagy Márki-Zay Péter?
Figyelt kérdés
Szerintetek?:D Politikai nézetektől mentesen érdekel, csak simán szimpátia, benyomás alapján, nektek kicsoda?:)ma 02:02
1/6 anonim válasza:
Egyik se, de Magyar Péter nagyobb görény. Azért MZP nem zsarolta a saját feleségét.
2/6 A kérdező kommentje:
Külső szimpátiát kérdeztem, politika mentesen.
ma 02:18
3/6 anonim válasza:
Magyar Péter szimpatikusabb, azok ellenére is amiket művel, vagy lejáratják, és nárszisztikus személyiségűnek tartják. Még így is 100x jobb embernek tartom Orbánnál, és alkalmasabbnak az ország vezetésére. MZP nem sokkal marad el Magyar Pétertől, de szerintem nem olyan karakteres,talpraesett és határozott, mint Magyar Péter.
4/6 anonim válasza:
Egyik sem szimpatikus. A becsületes, jó ember arról ismerszik meg, hogy az arcán látszik a teher, amit hordoz. Egyikükön sem látok ilyet.
5/6 A kérdező kommentje:
#3 én is így gondolom egyébként.
(nem én pontoztalak le😢)
ma 02:50
6/6 anonim válasza:
Márki-Zay Péter nekem egy fokkal hitelesebbnek, megbízhatóbbnak tűnik.
Magyar Péter tényleg sokkal talpraesettebb, határozottabb, de néha már egy kicsit túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!