A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, de bárki jobb lenne mint Orbán Viktor.
Maradjon inkább Orbán Viktor
Más
45 szavazat
1/18 anonim válasza:
Maradjon meg inkább a szeretet vezetőnk ott ahol van, Tisza meg a többi ellenzéki párt menjen a süllyesztőbe!
2/18 anonim válasza:
Nem szimpatikus, nem is szavazok rá.
#Jöhetnek a lepontozások azért, mert őszintén leírtam a véleményem.
3/18 anonim válasza:
Én nem tudok elvonatkoztatni a múltjától, sajnos, nekem nincs ennyire feledékeny memóriám, de, ha megpróbálok tőle elvonatkoztatni és objektiven nézni a politikai kommunikációját, nekem olyan ez a fazon, mint, valami lelketlen robot. Ok, hogy a többi, meg olyan érzelmekkel hazudik, mint a legjobb szinészek, én ezt is adom, de, ahogy ő beszél, engem kiráz a hideg tőle és azt, már nem is emlitem, hogy tök ugyanezeket, már elmondta sok tucat más ellenzéki politikus is.
Nem a megafone alapján itélem meg őt, hanem az alapján, amit belőle látok, de engem kiráz tőle a hideg.
5/18 anonim válasza:
Nem az, de eljutottunk odáig, hogy Orbán mellett a Sátán is jobb opciónak tűnik.
6/18 anonim válasza:
Volt fideszes, így nem opció. Emellett nem mond olyan dolgokat, amik engem igazán érdekelnének. Sokkal mélyebb problémák vannak itt annál, minthogy "nincs mással baj, csak a korrupióval", meg "nem is lenne olyan rossz ez a fidesz, csak ne lopna, amúgy ha nem lopna, minden faja lenne".
7/18 DK-s válasza:
Inkább Orbán.
(ezt most tényleg leírtam? 🤣)
8/18 anonim válasza:
Az Orbán-Gyurcsány koalíciónál messze jobb
9/18 anonim válasza:
Az a lényeg, legyőzi a Zsarnokot, és a zsarnokságot.
10/18 anonim válasza:
A legellenszenvesebb magyar politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!