Mennyire szimpatikus neked Magyar Péter személye?
Fenntartások pl., hogy a Fideszből jön, megtanult jól hazudni, demagóg, nincs rendben a magánélete, és hasonlók.
Értem, igen, ezzel sokan vannak így, de akkor úgy egyébként a politikájával egyetértesz? Mert eddig túl sok ütközést nem hallottam közötte és a Fidesz között politikában, max. ilyenek, hogy CSP növelés, többkulcsos adó, EU ügyészség. Nem tudom, hogy tudsz-e többet, de én ennyiről tudok, minden másban egyezik a Fidesszel, ami engem nem zavar, csak nem értem azt miért nem zavarja (nyilván nem feltétlen rólad van szó), aki eddig tényleg szinte mindenben szemben állt a Fidesz politikájával.
Hallgasd meg mit mondott az ORF interjúban. Hogy ilyen átmegy simán a támogatói közösségén, érdekes. Számomra ez fura, de mint mondtam nem zavar, ha az ott elhangzottakban tényleg egyetértenek a támogatói vele, akkor az nagy változás, mert még eddig soha elő nem fordult az, hogy ennyi mindenben egyetértett volna a kormánypárti és az ellenzéki.
Korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!