Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire szimpatikus neked...

Mennyire szimpatikus neked Magyar Péter személye?

Figyelt kérdés

okt. 30. 15:22
A kérdező szavazást indított:
Nagyon szimpatikus, áradjon a TISZA!!
Inkább szimpatikus, de vannak fenntartásaim. Ennek ellenére áradjon a TISZA!
Nem szimpatikus, de azért rá fogok szavazni jobb híján.
Nem szimpatikus, nem szavaznék rá, de azért nem utálkozom.
Ki nem állhatom ezt az embert, aki rá szavaz, az hülye.. Száradjon a TISZA!!
Nem ismerem / Nem tudom / Semleges
31 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem szimpatikus, nem szavaznék rá, de azért nem utálkozom. Hajrá, 2RK!
okt. 30. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem szimpatikus, nem szavaznék rá, de azért nem utálkozom. Hajrá DK, Feri és Klári!
okt. 30. 15:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Inkább szimpatikus, de vannak fenntartásaim. Ennek ellenére áradjon a TISZA!
okt. 30. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Mik a fenntartások egyébként? Akinek meg nem szimpatikus, de rászavazna, mi az, ami nem szimpatikus a személyében?
okt. 30. 16:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Fenntartások pl., hogy a Fideszből jön, megtanult jól hazudni, demagóg, nincs rendben a magánélete, és hasonlók.

okt. 30. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
4# Bár a kérdező már leírta, nekem nagyon arrogáns a viselkedése, mindenkit ellenségként kezel aki nem a tiszát támogatja. Tisztákról beszél miközben évekig a rendszer része volt, akkoriban miért nem zavarta a temérdek mennyiségű rablás? Hirtelen miért lett olyan fontos a korrupció elleni harc? Mert elvesztette a zsíros állását. Megígérte hogy nem ül be az EP-be, mégis megtette a szavazásra hivatkozva. 26ban mi lesz? Visszajön hogy miniszterelnök jelölt legyen? Akkor mi értelme volt beülni az EP-be? Ha le merem írni a kritikámat akkor a tiszás szavazók szétszednek. Kezd hasonlítani a fideszére a tábor. (És ezek ellenére annyira sz@r a helyzet hogy rá fogok szavazni mert neki van egyedül esélye leváltani a tolvajokat.)
okt. 30. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Értem, igen, ezzel sokan vannak így, de akkor úgy egyébként a politikájával egyetértesz? Mert eddig túl sok ütközést nem hallottam közötte és a Fidesz között politikában, max. ilyenek, hogy CSP növelés, többkulcsos adó, EU ügyészség. Nem tudom, hogy tudsz-e többet, de én ennyiről tudok, minden másban egyezik a Fidesszel, ami engem nem zavar, csak nem értem azt miért nem zavarja (nyilván nem feltétlen rólad van szó), aki eddig tényleg szinte mindenben szemben állt a Fidesz politikájával.

Hallgasd meg mit mondott az ORF interjúban. Hogy ilyen átmegy simán a támogatói közösségén, érdekes. Számomra ez fura, de mint mondtam nem zavar, ha az ott elhangzottakban tényleg egyetértenek a támogatói vele, akkor az nagy változás, mert még eddig soha elő nem fordult az, hogy ennyi mindenben egyetértett volna a kormánypárti és az ellenzéki.

okt. 30. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
A fidesznek nincs politikája. A fidesz egy maffia ami úgy tesz mintha az emberek érdekét szolgálnák, de közben csak össze vissza hazudoznak ilyen meg olyan jó lesz ekkor meg akkor. Nincs programjuk, a lopás a program és semmi egyéb.
okt. 30. 17:24
 9/13 A kérdező kommentje:

Korrekt.

okt. 30. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Orbán mennyire volt szimpatikus, mielőtt miniszter lett? Szerintem mindenkinek eléggé nagyon, ez mégse jelentett semmit, mindenki meg tudja magát játszani.. Szerintem az se jelent sokat, hogy Magyar Péter mennyire szimpatikus figura. Én azt vettem észre sokszor magát adja, nem finomkodik, nyilván emiatt voltak baklövései is.. viszont a lényeg nem ez, hanem hogy jobb lesz-e az országnak, ha a Tisza megdönti a Fideszt, és szerintem jó az esély rá, hogy ettől sokkal jobb lesz.
okt. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!