Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire szimpatikus neked...

Mennyire szimpatikus neked Magyar Péter személye?

Figyelt kérdés

okt. 30. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
#10 Na erre mondjuk konkrétan lehet válaszolni, hisz nyilván 2010-ben rá szavazott az, kinek szimpatikus volt. 2.706.292 embernek volt szimpatikus a 8.034.394 szavazópolgárból. Ez a szavazópolgároknak kb. a harmada. (Egyharmad, nem kettő! :D ) 2022-ben pedig 3.060.706 embernek volt szimpatikus a 8.215.304 szavazópolgárból. Szóval szimpátiájából túlzottan sokat nem veszített, de némileg mérséklődött. OK, "hallom előre" mit fogsz erre reagálni. Fidesz, meg szimpátia... hagyjuk, az agymosottak számát tudta csak növelni. :D De kérlek ezt ne! Most ne menjünk bele ilyen övön aluli ütésekbe, mint amit az előbb bevitt nekem a 8. válaszoló, mert azzal nem tudok mit kezdeni, egyrészről nyilván igaza van ha bizonyos szemszögből nézzük ezt, ahonnan Ő nézi, onnan érthető ez a (nem tudom) mondjuk hozzáállás és elfogadom, csak hát ott akkor véget ért a beszélgetésünk, ha úgy gondolja, hogy a Fidesznek nincs politikája. Mert OK, legyen így, nincs, de akkor a Tiszának van? Valamiben a Fidesz meglátásait osztja, valamiben meg azzal szemben állítja magát, tehát amiben épp nem osztja a Fidesz meglátásait, azokat a meglátásait is a Fidesztől eredezteti azzal, hogy szemben áll abban a Fidesszel (tehát azokat a meglátásait is tulajdonképpen a Fidesz fogalmazza meg, nem Ő maga). Többet nem mond, mint amit a Fidesz mond, max. valamiben mást mond. Ígérni ígér ugyanúgy. Nekem ez kevés ahhoz, hogy meggyőzzenek. Ahhoz, hogy én mozduljak egyik helyről a másikra, nekem az nem elég, hogy ígérnek (ezen túlvagyok, mások ezt eljátszották), nekem az ígéretek mögött kell lennie magyarázatnak, hogy az hogyan betartható, mitől betartható, miért hihetek.
okt. 30. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Remélem 2026-ban elveszíti a választást de azért a Fidesz 2/3-dot megtöri. És 26 után gondolom kiszárad a Tisza és helyére jön mondjuk erős pártként a 2RK vagy ami még jobb lenne ha létre jönne végre egy baloldali populista párt és az kerülne hatalomra Magyarországon, hogy végre változások legyenek itt.
okt. 30. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
#12 Na mondjuk ezt a forgatókönyvet részben tudom támogatni. Vona egyszer átb.szott a palánkon, amit nem felejtek el, de Vona Gábort messze-messze jobb és alkalmasabb politikusnak tartom, mint Magyar Pétert, eddig a pontig akár tudom támogatni azt, hogy bár félve, erős fenntartásokkal, de próbáljunk rá a 2RK-ra. Azonban hogy baloldali populista párt azt aztán nem, én alapvetően jobboldali ember vagyok, szóba nem jöhet nálam ilyen kormányon, viszont ellenzékben, hogy legyen egy valódi ellenzék, azt tudom támogatni, de az ne ezekből álljon, akik most majd 26-ban kiesnek a ringből, mert ezeket lekellene húzni végérvényesen a klotyón.
okt. 30. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
70%

Elméletileg a teljes gazdaság harmada ment el korrupcióra mára. Lényegében 2010 után növekedtünk lötyögve mindenféle innováció nélkül, az EU-s pénzek is jöttek amiből lökött ide-oda, az arányát annak se tudni hogy mennyi ment jó helyre, de kiderült hogy rosszra bőven. A családja illetve sleppje jövőjén dolgozott, az országén nem. Meg aztán propagandára is mennyit költött eddig? A szimpátiát el is engedhetjük.

Amúgy akiket le akarsz húzni a klotyón (ha még ki is zárjuk a DK-t), azok tudod mit tevékenykedtek az ország javára eddig?

nov. 4. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!