Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok! Engem, mint...

Mi Hazánkosok! Engem, mint cigányt hogyan győznétek meg, hogy a pártotokra szavazzak?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, tényleg érdekel. Számtalan alkalommal láttam már hivatalos oldalaitokon is a cigányokat becsmérlő kommenteket. Ugyanúgy a szennylapjaitokon is. Ha vezetni akarjátok az országot, (tudom, ez fájni fog), sosem fogjátok tudni úgy vezetni, hogy ne legyen minimum 1 millió cigány az országotokban. Ha valami csoda folytán egyszer nyernétek, és mégis nélkülünk akarjátok vezetni az országot (gondolok itt olyan dolgokra, amik népszerűk köztetek pl. deportálás és társai), akkor pár hónap alatt vége lenne az uralmatoknak, mivel a világon mindenki ellenetek fordulna.

Egyszóval foglalkoznotok kellene a témával, igaz nem olyan idióta módszerrel, melyeket a hívők hangoztatnak.

A kérdés rém egyszerű: Hogyan, és mivel győznétek meg engem, hogy legalább elgondolkozzak azon, hogy a Mi Hazánkra szavazzak?

nov. 16. 16:51
1 2 3 4
 31/38 DK-s ***** válasza:
23%

Ismét #29-nek:

Aki cigánybűnözésról beszélve a cigányok ellen hergel, az nem a BŰNÖZÉS ellen van, hanem a cigányok ellen. Mert ha a bűnözés ellen lenne, akkor általánosan a BŰNÖZŐK ellen hergelne. Csakhogy rendszerint maguk is azok, így ezt a ziccert inkább kihagyják.

nov. 18. 19:32
 32/38 anonim ***** válasza:
67%
Eddig se a normalisan dolgozo romakkal volt a gond. mindenki tudja, hogy a fidesznek is azert kellett a kozmunkaprogram, hogy a valasztasok elott zsarolni tudja a szandekosan melyszegenysegben tartott embereket, hogy aki nem a fidiotakra szavaz, az nem kap kozmunkat. A romagyilkossagot, ahol egyebkent egy tisztessegesen dolgozo roma csaladot oltek meg, azt is titkosszolgalati eszkozokkel tettek el lab alol! igaz, akkor nem volt fidess, de ok inteztek el! majd rakentek a regi jobbikra… na meg az a bizonyos terez koruti robbantas, ami szinten egy titkosszolgalati melo volt. amugy a legtobb rasszista faszz nem kell komolyan venni, kamu fiokokrol irogatnak, hogy szandekosan lejarassak a partot. amugy a magyr onvedelmi mozgalomnak is vannak es lesznek is roma tagjai. az orszagban levo politikai, tarsadalmi problemakat a ket nepnek egyutt kell megoldania.
nov. 18. 20:40
 33/38 DK-s ***** válasza:
23%

#32-nek:

Bár tisztán látom benned a jó szándékot, de amíg bármilyen formában is különbséget teszel köztük és köztünk, addig szegregálsz.

Ezen is túl kellene lépned.

nov. 18. 20:50
 34/38 anonim ***** válasza:
68%
Mondja ezt egy DK-s? Elmondom neked, hogy a DK be sem fog jutni a parlamentbe. Amugy sajnalom, h. a demokracia most szenvedi el a legnagyobb vereseget a rendszervaltas kora ota. Nekem is van egy olyan erzesem, hogy a mi hazank meg a magyar peti lartja mogott a fidesz all. De ettol fuggetlenul a kis partoknak (jobbik, momentum, dk, lmp, ket peniszu kutyapart, stb.) nem fognak bekerulni a parlamentbe. Es az eu-val, es az un. emberjogokkal is gondok lesznek, hidd el. Sajnos Europaban a szelsosegek meg fognak erosodni, de ezeket szandekosan generaljak a hatterbol. Nem tartozik feltetlen ide, de kerdes, mi lesz ukrajna sorsa? Mennyire valtoznanak meg az emberjogok, ha pl. az oroszok lenyomnak oket? vagy az eu mennyire gyengulne meg. Nem is beszelve Franciaorszagrol. A klasszikus politikusok, akik az elmult 15 evben vezettek egy orszagot valamennyire mar kioregedtek. pl. Macron, es nalunk orban, aki valamilyen szinten despota iranyba vezeti az orszagot. Es igen kulonbseget kell tenni a jo, szorgos ember, es az ellentete kozott. Ez a magyarok eseteben mukodik,mert az a magyar, aki pl. sz.r ember, azt a magyarok kikozositik, megvetik. A romaknal ez sajnos nem mukodik, es ez gond.
nov. 19. 00:41
 35/38 DK-s ***** válasza:
17%

#34-nek:

Szemet szúrt egy összefüggés a leírásodban, amir te nem figyeltél fel. De ennek minden bizonnyal azaz oka, hogy nem AKAROD észrevenni.

Szerinted a demokrácia most szenvedi el a legnagyobb vereséget, Magyart és a Mihazánkot is lefideszesezed, de ekézed a DEMOKRATIKUS koalíciót.

Miközben siratod a DEMOKRÁCIÁT.

Kellene egy kis önvizsgálat az értékrendedre, vagy a logikai képességeidre.

nov. 19. 17:37
 36/38 anonim ***** válasza:
75%

A Dk (Degeneralt Koalicio) nem azt a demokraciat jelkepezi, amit pl. az amerikai kontinensen vagy itt europaban a klasszikus liberalizmus a 20. szazadban megteremtett. Hatarotozzan az egyenloek es egyenlobbek rendszerere epit. Az, meg hogy en hogy gondolom, latom, es hogyan Tapasztaltal meg bizonyos dolgokat, az had legyen az en gondom. A fideszrol megvan a belemenyem, utolso szemet troger hitvany banda minden ugynokaktas, volt elharito tisztekkel, verbirokkal teli alkereszteny sz,rhazi szekta, ami szinten csak a bunt szoritja.

Es igen kulonbseget kell tenni a jo es a sz.r ember kozott. Nem en szoktam pl. valakihez csak ugy aljas, pofatlan modon odalepni, koldulni, keregetni pl. cigarettat vagy kajara penzt full idegen emberektol, majd elatkozni, lehordani mindennek. Nekem meg ez a velemenyem. Eloitelet nem letezik. Jogos utoitelet van venember. Lehet erzekenyiteni, nagyon nem fog mukodni. A tenyek azok tenyeg, ahogy a statisztika pl.bizonyos buncselekmenyeket nezve. Van nekem nem egy rendor, nyomoro ismerosom, rokonom, nekem nem kell dumalgatni elfogadasrol, mert amit te akarsz, az nem elfogadas, hanem elfogadtatas.

Nekem tobb roma kollegam volt, es van a mai napig a cegnel ahol dolgozok, tobbszor volt ez a tema. Teljes mertekben egyetertenek velem ,VELUK szemely szerint soha nem is volt semmi gondom es forditva. De ok nem is tamogatjak pl. az egyenloek, egyenlobbek rendszeret, ahogy manspsag pl. a jogalkotas, es vegrehajtas mukodik, mert sajnalatos modon ez meg mindig jelen van.

Ahogy mondtam, a normalis, dolgozo, tenni akaro romakkal egyutt kell mukodni, es pl. a Magyar Onvedelmi Mozgalomnak is vannak aktiv roma tagjai, es varhatoan lesz meg tobb is. Akik pl. a volt rendszerben dolgoztak s kotelezo munka miatt, ahogy azt egyebkent ma is kellene, nem egyszer kertek segitseget a MOM-tol. Errol tobb video is van a youtuben. Nem kivanok palimadarakkal, meg vilagot megvaltokkal vitatkozni.

Szamos emberjogi intezmenyt, pedig igen is fel kell szamolni, mert nem szolgalja sem a tobbseg, sem az igazsagossag erdekeit. Ahogy a DK se, ami remeljuk be sem kerul 2026-ba a parlamentbe.

Az egyik nagy romajogi aktivista, roma vezeto, a Kamaras ur sokszor azt mondta, hogy a magyar politikai elit miatt vannak a romak elnyomva, nem kapnak munkat. Ez egy oriasi hazugsag. Nalunk kb. minden 10 emberbol, legalabb 6 roma. Sehol sincsenek elnyomva. Dolgoznak, fizetest kapnak, es nevelnek ANNYI gyermeket, amennyi OK EL TUDNAK TARTANI. Es ez igenis fontos. Pont ugy, ahogy a magyarok.

Masreszt, Orban Viktor (Gyori Gabor III/III), a Rogan Toni Montana, aki a magyar alvilag uraval, a Portikkal uzletelt, homokozott, a Lazar Janos, A Penztaros Lolo megcsak ranezesre SE magyar, ahogy a portik fele maffiozok se azok! Innen latszik, hogy az a bizonyos roma ertelmiseg iranyitja az orszagot, es hova vezeti?…

Nekem is megvan a dolgokrol a velemenyem, es eddig se faji alapon kul9nboztettem meg az embereket, csak es kizarolag a szemely szerinti tettek, viselkedes alapjban. Es szerintem, ez igy is van rendjen.

Es akkor arrol beszelnek roma vezetik, hogy kellene alapjovedelem, ami csak ugy a semmibol teremne. Koszi, inkabb ne. Ingyenpenz nem kell. Inkabb a tudatos csaladalapitassal kellene foglalkozni, es eloterbe helyezni. Nem pedig a masikban lelkiismeretfurdalast, meg buntudatot kelteni, mrg az emberket az utcan csak igy leszolitani, penzzel lehuzni, stb. Meg egyszer mondom, szemelyes TAPASZTALATOKROL irok, nekem nem kell a mellebeszeles.

Ingyen penz pedig nincs, nem volt, es remelhetoleg nem is lesz. Raadasul a Kamaras ur (akit tuti valaki nyom a hatterbol) azt elfelejtette hozzatenni, hogy Magyarorszag csak 2027-ig kap az EU-tol penzeket, utana mar nem nagyon. Nagyon rossz uzlet volt ebbe a szethullo klubba belepni, de ez sem tart orokke. 2004 elott nem volt annyira szetnyitva a tarsadalmi, gazdasagi, penzugyi ollo, mint utana, es nem volt ekkora kulonbseg gazdag es szegeny kozott, raadasul a mezogazdasagunk sem igy nezett ki, ahogy a falvak, majorsagot, tanyavilag se. De ez mind valtozni fog.

Amit meg a DK kepvisel, az legalabb annyira nevetseges, mint az, amit az ukranok akarnak a volt amerikai “demokracia”, “idealis tarsadalmi berndezkedes” egisze alatt.

nov. 19. 21:49
 37/38 anonim ***** válasza:
71%
A DK a legkevésbé demokratikus párt Magyarországon, hiába hívják demokratikusnak.
nov. 20. 08:10
 38/38 anonim ***** válasza:
70%

A déká a magyar politikai paletta egyik leghitványabb, legaljadékabb szereplője, élén a bukott ElQróval.

Amikor még ezek kérnek másokat számon az már arcpirítóan bicskanyitogató.

nov. 20. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!