Mi Hazánkosok! Engem, mint cigányt hogyan győznétek meg, hogy a pártotokra szavazzak?
Komoly kérdés, tényleg érdekel. Számtalan alkalommal láttam már hivatalos oldalaitokon is a cigányokat becsmérlő kommenteket. Ugyanúgy a szennylapjaitokon is. Ha vezetni akarjátok az országot, (tudom, ez fájni fog), sosem fogjátok tudni úgy vezetni, hogy ne legyen minimum 1 millió cigány az országotokban. Ha valami csoda folytán egyszer nyernétek, és mégis nélkülünk akarjátok vezetni az országot (gondolok itt olyan dolgokra, amik népszerűk köztetek pl. deportálás és társai), akkor pár hónap alatt vége lenne az uralmatoknak, mivel a világon mindenki ellenetek fordulna.
Egyszóval foglalkoznotok kellene a témával, igaz nem olyan idióta módszerrel, melyeket a hívők hangoztatnak.
A kérdés rém egyszerű: Hogyan, és mivel győznétek meg engem, hogy legalább elgondolkozzak azon, hogy a Mi Hazánkra szavazzak?
Kedves kérdező! olvasd el amit írok:
Nem tudom honnan veszed hogy a Mi Hazánk és a szavazótábora ártani akar a cigányságnak. A Mi Hazánk mindig azok a romák ellen szólaltak fel akik bűnöznek mert a bűnnel van bajuk és nem a származással! ha nem inged nem veszed magadra. Se a fidesz se a baloldali pártok NEM akarják megvédeni a romákat attól ami sújtja őket, mi sújtja őket? tennéd fel a kérdést! aki nem vak az látja hogy sok roma megszületik a drogos/bűnöző 3 osztályos szüleihez 10 testvérrel és az utca neveli fel majd ők is ilyenek lesznek! ezt SENKI nem meri kimondani a Mi Hazánkon kívül (nyilván NEM minden roma ilyen de a TÖBBSÉG igen) ha ez rasszizmus akkor az meg hungarofóbia ha valaki azt mondja hogy EGY MAGYAR bűnt követett el.
Ezek mellett ha utánanézel ALAPOSAN a politikának láthatod hogy CSAK a Mi Hazánk foglalkozik a mezőgazdasággal és a hasonlókkal! ők nem lopni akarnak mint a baloldal meg a fidesz hanem országot építeni! lehet kifogást keresni de nem érdemes mert ezek a tények!
#27 "Nem tudom honnan veszed hogy a Mi Hazánk és a szavazótábora ártani akar a cigányságnak."
Lehet azóta töröltek pár kommentet, de mondjuk szerintem abból gndolja, hogy itt is leírták hogy d.göljön meg, meg hogy nem véletlenül utálják mint a sz.rt, plusz ezek a mondatok újra és újra minden más fórumon is. Más szóval soha semmilyen formában nem mondotok olyat, ami ne támadó, agresszív lenne a cigókkal szemben. Szerintem ezért. Az hogy az MH-s politikusok mosdatják magukat...hagjyuk. Azok is csak politikusok, hazudnak. Sokkal jobban tükrözi a pártot a szavazótábora.
""meg befejeződne az LMBTQ propaganda" - Ezt hogy? Letiltanátok a netet mint a ruszkiknál meg Micimackónál?"
Nem a netet kellene letiltani, hanem azokat, akik ezt a propagandát terjesztik. A műsorokból, filmekből ki kellene venni a kötelező bzikat, lszbiket stb és a hagyományos családmodellt jó példának a fiatalok elé állítani stb.
Nem a netet kellene letiltani, hanem az agymosást, hogy az emberek önként akarjanak normálisak lenni és ne az legyen ma üldözött meg "hitlerista", aki nem akar teret engedni a deviánsoknak.
A többire nem érdemes válaszolnom, csak kötözködsz.
Nem vagyok homofób.
A normális homók nem mutogatják magukat, nem vonulgatnak papagájnak öltözve az utcán, nem kérkednek a másságukkal és nem akarnak felsőbbrendűként többletjogokat, gyereket, házasság szentségét stb, ami pedig csak a heterók joga.
Tudomásul kellene már venni, hogy nincs homoszxualitást okozó gén, hanem a közeg, meg az embert ért hatások miatt lesz valaki bzi.
Tehát ha például nem rontanák meg a gyerekeket a pedofilok, akkor az ő életük teljesen máshogy alakulna.
Meg lehet nézni, hogy mi lett azokkal, akiket megrontottak.
A többségük nem lett hetero és nem lett családjuk, hanem egy életre megnyomorultak lelkileg is.
Nem véletlenül van ma annyi leszbi, homo fiatal.
Ezt látják, ezt nyomatják mindenhol és azt hiszik ez a normális, ez a menő.
Miért nem a család szentségét hirdetik?!
Miért bélyegzik betegnek azokat, akik még szót mernek emelni a deviancia ellen?!
Ez az LMBTQ teljesen tudatos propaganda és sajnos sokan a csapdájukba esnek.
Nem véletlen, hogy itt is azonnal törlik az ezt elítélő kommenteket.
A Mi hazánkon kívül egyetlen párt sem mert szembe szállni a nyugati szeméttel.
Itt az a kérdés, hogy a a kérdező milyen világban akar élni.
Annak megfelelően szavazzon.
"#29 Ez most hogy jön ide? :D"
Ahogy a kérdi állítólagos kisebbségi.
A többségük egy mondatot sem tud hiba nélkül leírni.
"Cigányként te alapvető gyűlöleti tárgy vagy a szemükben, pusztán azért mert létezel."
Ne hisztizz már gyurcsány-csivovnyik!
Amikor az elvtársaid olyan decibellel cigányozzák Orbánt, hogy a legradikálisabb széljobbosok is csak elpirulnak akkor érdekes módon nem hisztizel, meg a többi sem. Érdekes, nem? 🤔🤭
#29-nek:
Magyar vagyok, de nyugodtan kezelj cigányként.
Ha a Mihazánk kerülne kormányra, onnantól egy cigány eleve egy megvetendő fajta lenne, pusztán azért mert cigány. Hiszen a cigányok lumpenek, bűnözők, vérfertőzők, és gyűlölik a magyarokat.
De nem tudnának elérni semmit a "cigánybűnözés" terén. Először is azért, mert ilyen nincs. Másodsorban pedig azért, mert ha megszüntetnék azn ellenség-képet, akkor mivel hergelnék a jónépet? Jöhetne a következő lépés, az állampolgári jogaik csorbítása.
Asz'szem, mintha ezen az úton már egy bajszos fószer is végighaladt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!