Mi Hazánkosok! Engem, mint cigányt hogyan győznétek meg, hogy a pártotokra szavazzak?
Komoly kérdés, tényleg érdekel. Számtalan alkalommal láttam már hivatalos oldalaitokon is a cigányokat becsmérlő kommenteket. Ugyanúgy a szennylapjaitokon is. Ha vezetni akarjátok az országot, (tudom, ez fájni fog), sosem fogjátok tudni úgy vezetni, hogy ne legyen minimum 1 millió cigány az országotokban. Ha valami csoda folytán egyszer nyernétek, és mégis nélkülünk akarjátok vezetni az országot (gondolok itt olyan dolgokra, amik népszerűk köztetek pl. deportálás és társai), akkor pár hónap alatt vége lenne az uralmatoknak, mivel a világon mindenki ellenetek fordulna.
Egyszóval foglalkoznotok kellene a témával, igaz nem olyan idióta módszerrel, melyeket a hívők hangoztatnak.
A kérdés rém egyszerű: Hogyan, és mivel győznétek meg engem, hogy legalább elgondolkozzak azon, hogy a Mi Hazánkra szavazzak?
érdekes itt Miskolcon és környékén rengetenegn vagyunk cigányok akik MiHazánkra szavazunk.
miért? Mert unjuk, hogy a munkanélküli, drogos cigányok miatt egy kalap alá vesznek velük... és az egyetlen párt aki tényleg rendet akar tenni a lezüllött bűnözök között amiben sajnos tényleg többségben vagyunk cigányok. Csak hogy mi dolgozunk munkahelyen , az egész környékünkön 2-3 család járat le minket...
#4-nek:
És mit tettek a szélsőjobbosok?
Gyilkolták a cigányokat, zsidókat, erőszakolták a nőket, holokausztot csináltak.
Hogy esetleg ne általánosítsak?
Te se.
Ééééééééééés még most sem kaptam érdemi választ a kérdésre, pedig az én kommentjeimmel együtt már 26 válasz érkezett. Erre számítottam, csak értelmetlen, fröcsögő válaszok egyvelege (tisztelet 1-2 kivételnek), akik vagy elkezdenek durván vagy kissé visszafogottan cigányozni, vagy csak szimplán kijelentik nincs szükségük a szavazatomra (mintha nem lennénk már így is több, mint 1 millióan). Vicces, és egyben durva is, hogy a Fidesz az egyetlen párt, mely már rég rájött arra, hogy nélkülünk nem lehet nyerni választást. Rég volt már olyan, hogy a cigányok szava nem döntött volna. Hozzzátenném, mielőtt elkezdenétek, sosem szavaztam Fideszre, talán csak akkor szavaznék rájuk, ha 2 induló volna, és a másik a Mi Hazánk lenne.
A történtek után kijelenthetem, hogy a hipotézisem helyesnek bizonyult, ma sem jött el az az idő, hogy a vadhajtásos/kuruc.info-s szélsőjobbos megtudjon győzni észérvekkel arról, miért szavazzak a pártjukra. Minden jót! :)
Kérdező, Te nem vagy cigány.
De gondolom Te is tudod, nem az olyanokkal van a problémájuk a Magyaroknak, mint Te.
Amit nem értek, miért érzed magad közéjük valónak? Nem sért ez?
Engem pl egy külhoni állampolgár egy fedél alatt emlegetne egy tipik vidéki sutyerákkal, meglehetősen kiakadnék.
Ezek a Mi Hazánkosok is megérnek egy misét. Nem tudják vissza fogni magukat. Fel tesznek nekik egy tök korrekt kérdést, aztán már megy a cigányozás meg a "MENJAK.VAANYÀDBA!" stílus. És akkor ezek kérik ki maguknak hogy a cigányok primitíven viselkednek. Hát gyerekek, én szívesen összeeresztenélek titeket velük, mert kb. Egy szintem vagytok a dzsézönsztetemekkel, annyi hogy ti jobban féltek a böritől, ezért csak itt neten élitek ki magatokat. 🤣
Az is jó, hogy az MH-sok akik rendszeresen ajvékolnak a cenzúra miatt azonnal jelentgetésre meg törlésre szólítanak fel, ha olyat írsz amit nem képes az óvodás lelkiviláguk feldolgozni. :D
Sehogy!
Én azt vallom, hogy mindenki a saját meggyőződése szerint szavazzon és ne azért, mert valaki más meggyőzte őt a saját igazáról..
Úgy szavazz, ahogy érzed, ami neked jó lenne!
Én nekem az lenne jó, ha a hazai gazdaság talpra állna és nem függnénk a nyugati kizsákmányolóktól, meg befejeződne az LMBTQ propaganda, és győzne a hagyományos értékrend: apa, anya, gyerek = család.
Akik pedig bűnözők és nem hagyják élni embertársaikat, azok ellen fel kell lépni és nem eltűrni mindent.
Vissza kell hozni a magyarok becsületét és először nem külföldre kellene segélyeket osztogatni meg menekülteket befogadni, hanem a hazai éhezőknek enni adni a pedofilokat megbüntetni..
"meg befejeződne az LMBTQ propaganda" - Ezt hogy? Letiltanátok a netet mint a ruszkiknál meg Micimackónál?
"és győzne a hagyományos értékrend: apa, anya, gyerek = család." - Mi Hazánkosok szerint úgy tůnik 2024ben nem léteznek családok Magyarországon. 🙄
"Akik pedig bűnözők és nem hagyják élni embertársaikat, azok ellen fel kell lépni és nem eltűrni mindent." - Most sem tűrik el, van rendőrség és börtön is. Mit adna ehhez hozzá a Mi Hazánk? Betyársereget? Húha...az a sok hobbimenetelő aztán tényleg visszazorítaná a bůnözést...
"Vissza kell hozni a magyarok becsületét és először nem külföldre kellene segélyeket osztogatni meg menekülteket befogadni, hanem a hazai éhezőknek enni adni a pedofilokat megbüntetni.."
Ne aggódj, most is lesz.runk mindenkit magunkon kívül, de látom a nemzeti önzés az MH politikája. Nagyon erkölcsös és keresztényi...
Az éhezőkkel az a gond hogy a tövbségük cigány, annak meg gondolom nem adnál enni, a pedofilok meg továbbra sem egyenlők a melegekkel, akárhányszor is írod le hogy LMBTQP. Ha férfi lennél legalább bevallanád hogy szimplán homofób vagy, de az MH-sok még ehhez is gyávák. A komcsik mint Thürmer legalább őszinték
19
Itt van leírva az értelmes válasz, kérdező! Erre mit reagálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!