Mi Hazánkosok! Engem, mint cigányt hogyan győznétek meg, hogy a pártotokra szavazzak?
Komoly kérdés, tényleg érdekel. Számtalan alkalommal láttam már hivatalos oldalaitokon is a cigányokat becsmérlő kommenteket. Ugyanúgy a szennylapjaitokon is. Ha vezetni akarjátok az országot, (tudom, ez fájni fog), sosem fogjátok tudni úgy vezetni, hogy ne legyen minimum 1 millió cigány az országotokban. Ha valami csoda folytán egyszer nyernétek, és mégis nélkülünk akarjátok vezetni az országot (gondolok itt olyan dolgokra, amik népszerűk köztetek pl. deportálás és társai), akkor pár hónap alatt vége lenne az uralmatoknak, mivel a világon mindenki ellenetek fordulna.
Egyszóval foglalkoznotok kellene a témával, igaz nem olyan idióta módszerrel, melyeket a hívők hangoztatnak.
A kérdés rém egyszerű: Hogyan, és mivel győznétek meg engem, hogy legalább elgondolkozzak azon, hogy a Mi Hazánkra szavazzak?
DK-s!
Még azzal sem tudnának rávenni, de azért nyitva hagyom az ajtót, hátha jön egy értelmes szélsőjobbos, akinek sikerül meggyőzni. Mondjuk ismerve a réteget jókra nem számítok. :)
A válasz is egyszerű. Nem akarunk meggyőzni.
Mit tett, mit tesz és mit fog tenni a cigányság azért hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak ?
Sajnos számomra nem elfogadható a bűnözés, agresszió, munkakerülés.
Amig nem változik a népcsoportotok életszemlélete addig feloldhatatlan ellentét lesz köztünk. Én nem fogok megváltozni és nem fogom ezt az életmódot tolerálni mert semmilyen racionális indok nincs rá hogy megtegyem.
Annyira tipikus... A sok szélsőjobbosnak szimplán csak egy dolgot kellene tenni: Romológiát tanulni, akkor TALÁN felfognák, hogy a cigányokat tulajdonképpen CSAK a rendszerváltás után sikerült egyrangúnak tekinteni. Azelőtt nem volt releváns a taníttatásuk, és tuladjonképpen más sem. Aki többet akart elérni egyből elűzték, vissza az erdők szélén található telepek/sátrak közé.
30 év alatt egyetlen egy nép sem képes gyökeres változásra. Így is csodaszámba vehető, hogy ennyi javulás látható a cigányság felzárkóztatásában 600 évnyi elnyomás után. :)
Kezdjük az elején kérdező.
Szerinted valósak azok a szereotipiák amik a cigánysággal kapcsolatban kialakultak a többségi társadalomban ? ( bűnözés, munkakerülő életmód, agresszív viselkedés )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!