Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosok miért kezdenek...

A Mi Hazánkosok miért kezdenek el vöröslő fejjel őrjöngeni, ha meghallják a Holokauszt szót?

Figyelt kérdés

okt. 31. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Mi Hazánkos vagyok és nem őrjöngök vörös fejjel, a holokauszt szó hallatán :)

Én úgy gondolom, hogy kicsit aránytalan az erre fordított figyelem.

De alapvetően szerintem ez a kiírt kérdés önmagába egy hazugságot is magába foglal.

okt. 31. 12:34
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem hazudok, egyszerűen ezt tapasztaltam.
okt. 31. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
A kérdés kitaláció.
okt. 31. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Arcátlanságnak veszik egyesek a holoipart. Nem egy negatív esemény számukra. Mintha azzal jönne egy sorozatgyilkos, hogy eltört a lába, és sajnálnod kell, így gondolják.

Talán mert az izraeliek most éppen egy népirtást visznek véghez, szerintük ez normális. Nagyon ellenszenvesek. Csak ukrajnában több embert öltek meg a kommunista zsidók.

Továbbá a pogromok máskor is előfordultak, több mint ezerszer, gondolhatják.

De mindezt úgy írom, hogy egyesek ezt gondolják. Nem én. Mert a zsidók törvényt hoztak a kritika ellen is.

okt. 31. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Amiért te vörös fejjel püfölöd a billentyűzetet amikor csak az eszedbe jutnak a Mi Hazánokosok.

(Lásd. ez is.)

okt. 31. 13:40
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Én most is elég jól vagyok, köszi. :D
okt. 31. 14:10
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 Kiket ölnek Ukrajnában a kommunista zsidók?
okt. 31. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Ukránokat.
okt. 31. 15:15
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 Jaaa...nem tudtam hogy az oroszokra gondolsz kommunista zsidók alatt, szerintem azért nem mind zsidó
okt. 31. 15:27
 10/10 gungasam ***** válasza:
Nem örjöngök vöröslő fejjel. Nem tagadom, hogy volt népirtás a második világháború során, bár szerintem több oroszt és egyéb nemzetiségűt gyilkoltak meg mint zsidót. Kb. 40 millió ember áldozott az életével a németek (bosszúvágya) és harácsolási rohama miatt. csak az oroszok 20 millió embert veszítettek. A zsidóság mindössze hatmilliót és most terjeszkedőben vannak.
nov. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!