Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tudatos Mi Hazánkosok...

A tudatos Mi Hazánkosok 2026-ban Magyar Péterre fognak szavazni?

Figyelt kérdés

Valóban most sokkal nagyobb prioritása van a kormány leváltásának, mint a Mi Hazánk támogatottságának növelésének. Toroczkai László beszédeire és nacionalista szédelgéseire néha jókat lehet helyeselni, de semmi reális esélye nincs a kormányváltásra, csak Magyar Péternek.

Szerintetek is az a helyes, az a bölcs, az most a tudatos dolog hogy egy Mi Hazánk-os beállítottságú valaki most mégis Magyar Péterre szavaz át?

okt. 13. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem létezik "tudatos" Mi Hazánkos. Arra bólogatnak, amit Toroczkai mond, ő meg arra, amire Orbán gazda utasítja.
okt. 13. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:

" Nem létezik "tudatos" Mi Hazánkos. "

Én itt vagyok egy Mi Hazánkos aki kész átszavazni Magyar Péterre taktikai okokból. Akkor én kiemelkedő vagyok intelligenciában a Mi Hazánkosok között?

okt. 13. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Jelen helyzetben a kormányváltás a prioritás.

Minden más másodlagos.

okt. 13. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:

3-as

Pontosan így van, mivel hazánkat a Fidesz éppen gőzerővel árusítja ki Kínának. Ennek a folyamatnak a leállítása most a legnemzetibb cél.

okt. 13. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Ez attól függ, hogy a Mi Hazánk hány százalékon fog állni a választás előtt.

Ha egy erős harmadik hely várható akkor őket kell támogatni. Főleg akkor ha fidesz és a tisza sem tudná a parlamenti helyek 50 százalékát megszerezni.

Ebben az esetben a Mi Hazánk lenne a királycsiáló.

Más erőviszonyok esetén más stratégia kell.

A lényeg hohy orbán menjen. Bár nem tudom hogy a Mi Hazánk ezt akarja ?

okt. 13. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak átszavazni, általánosságban ez biztos.
okt. 13. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Aki tudja, hogy miért más a Mi Hazánk mint a másik kettő, az nem fog senki másra szavazni.

Aki kevésbé intelligens, mint a kérdező az lehetséges.

Mindegyik pártnál vannak ilyen együgyű emberek, de szerintem ez a zacc a mi hazánknál a legkevesebb.

okt. 13. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem. Mások nevében meg nem nyilatkoznék.
okt. 13. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
31%

#7: mindegyik pártban vannak kételkedők. A mihasznák viszont csak "zaccból" áll. Egy tucatnyi "normális" szavazójuk talán van, aki megérti, hogy sosem fognak kormányt váltani, meg igazából Toroczkainak sosem volt célja sem a kormányváltás.

Teljesen jól megvan abban a híg f*sban, amiben Vitya tartja a pártját. Ki is szolgálja érte rendesen, de Vitya is érzi, hogy a 2/3-hoz majd lehet kelleni fog az 5%-os szatellitpárt.

Nem kedvelem egyik parlamenti pártot sem, illetve a Tiszát sem. A kicsik közül sincs nagyon értelmes (egyet épp találtam magamnak, akire le tudom adni a szavazatok de ott sem tudok azonosulni az elvekkel csak részben), de ha '26-ban a Tisza esélyes lesz a kormányváltásra illetve a mihasznák totális ledarálására akkor rájuk fogok szavazni.

okt. 13. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!