A tudatos Mi Hazánkosok 2026-ban Magyar Péterre fognak szavazni?
Valóban most sokkal nagyobb prioritása van a kormány leváltásának, mint a Mi Hazánk támogatottságának növelésének. Toroczkai László beszédeire és nacionalista szédelgéseire néha jókat lehet helyeselni, de semmi reális esélye nincs a kormányváltásra, csak Magyar Péternek.
Szerintetek is az a helyes, az a bölcs, az most a tudatos dolog hogy egy Mi Hazánk-os beállítottságú valaki most mégis Magyar Péterre szavaz át?
" Nem létezik "tudatos" Mi Hazánkos. "
Én itt vagyok egy Mi Hazánkos aki kész átszavazni Magyar Péterre taktikai okokból. Akkor én kiemelkedő vagyok intelligenciában a Mi Hazánkosok között?
Jelen helyzetben a kormányváltás a prioritás.
Minden más másodlagos.
3-as
Pontosan így van, mivel hazánkat a Fidesz éppen gőzerővel árusítja ki Kínának. Ennek a folyamatnak a leállítása most a legnemzetibb cél.
Ez attól függ, hogy a Mi Hazánk hány százalékon fog állni a választás előtt.
Ha egy erős harmadik hely várható akkor őket kell támogatni. Főleg akkor ha fidesz és a tisza sem tudná a parlamenti helyek 50 százalékát megszerezni.
Ebben az esetben a Mi Hazánk lenne a királycsiáló.
Más erőviszonyok esetén más stratégia kell.
A lényeg hohy orbán menjen. Bár nem tudom hogy a Mi Hazánk ezt akarja ?
Aki tudja, hogy miért más a Mi Hazánk mint a másik kettő, az nem fog senki másra szavazni.
Aki kevésbé intelligens, mint a kérdező az lehetséges.
Mindegyik pártnál vannak ilyen együgyű emberek, de szerintem ez a zacc a mi hazánknál a legkevesebb.
#7: mindegyik pártban vannak kételkedők. A mihasznák viszont csak "zaccból" áll. Egy tucatnyi "normális" szavazójuk talán van, aki megérti, hogy sosem fognak kormányt váltani, meg igazából Toroczkainak sosem volt célja sem a kormányváltás.
Teljesen jól megvan abban a híg f*sban, amiben Vitya tartja a pártját. Ki is szolgálja érte rendesen, de Vitya is érzi, hogy a 2/3-hoz majd lehet kelleni fog az 5%-os szatellitpárt.
Nem kedvelem egyik parlamenti pártot sem, illetve a Tiszát sem. A kicsik közül sincs nagyon értelmes (egyet épp találtam magamnak, akire le tudom adni a szavazatok de ott sem tudok azonosulni az elvekkel csak részben), de ha '26-ban a Tisza esélyes lesz a kormányváltásra illetve a mihasznák totális ledarálására akkor rájuk fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!