Ha Orbánék mennek 26-ban, mennyire üres államkasszát fog átvenni az új kormány?
47. Igen, lekukázom. És mondjak jobbat? Büszke vagyok rá, hogy a kukutyinfalvi 2 mázsás keresztanyámmal nem beszélek, mert nem hiába maradt meg vénlánynak. Se nem szép, se nem okos, de legalább kiállhatatlan a természete. Közfogisként dolgozott, aztán az egyháznál, akkora hívő mint egy templom. Ha egy 20 éve nőt nem látott hajótörötthöz dobnák le, inkább vágná le a férfiasságát, mint egy újjal is hozzáérjen. No de a kedves hívő obszcén szavakkal illet mindenkit, aki nem fideszes. Miattam fogják őt a 300 lelkes faluba megerőszakolni a migránsok, és a mittudomén milyen tiszteletes vagy mi a franc magánbeszélgetésbe neki megmondta, hogy az ország jövője a fidesz. Ezek után, de komolyan, te kíváncsi lennél rá? Én nem, bocs.
48. Te is akkora IQ bajnok vagy, hogy ha az egódról leugranál az IQ-dra, szörnyethalnál. Hagy kérdezzem meg, ha rühellem a gazdid, a főnit, a felcsúti miniputyint, akkor a ferit szeretnem kell? Dobd ki a TV-t. Feri talán kap 5 százalékot. De nem biztos. Remélem nem. És nem bízom péterben sem. De talán alternatíva. Ha meg rosszabb lesz, akkor a fidesz ki fogja használni az elégedetlenség okozta lehetőséget, és megpuccsolja. Ezért fogok én is rá szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!