Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbánék mennek 26-ban,...

Ha Orbánék mennek 26-ban, mennyire üres államkasszát fog átvenni az új kormány?

Figyelt kérdés

nov. 12. 16:47
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

30: azért mert nem értek egyet magyar péterrel az nem jelenti azt hogy én fideszes vagyok. nagyon elkeserítő hogy rengeteg ilyen buta ember van aki mindig csak két végletben gondolkodik. mint te is.

és nevetséges hogy soha se tudtok ész érvekkel érvelni csak egyből megy a fideszezés. nem vagytok ti okosabbak a fideszbirkáknál.

azt tegyük hozzá hogy egy két jellemző azért MP-re is vall.

nov. 23. 17:55
 32/48 anonim ***** válasza:
75%
#31 Teljesen mindegy hogy milyen vagy, sorold a többi végletet aki képes leváltani egy autoriter kormányzást.
nov. 23. 18:09
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

mert magyar péter le tudja váltani? netán jósnak tetszik lenni és eltetszik látni 2026ig? hűha

kösz hogy ismét bizonyítottad együgyűséged, semmi érvetek nincs csak fideszezni tudtok.

nov. 23. 19:07
 34/48 anonim ***** válasza:
75%
#33 Tehát mégegyszer, sorold a többi végletet aki képes leváltani egy autoriter kormányzást.
nov. 23. 19:16
 35/48 anonim ***** válasza:
0%

tehát még egyszer: harmadjára sem tudsz észérvekkel válaszolni, csak kérdéssel válaszolni kérdésre. menekülsz előre mi?

átlag tiszás értelmi szintje.

nov. 23. 19:43
 36/48 anonim ***** válasza:
73%
#35 Nem menekülök sehova, te írtad hogy két végletben van gondolkozás. Csak írd le a többi végletet, amelyiket nem húzza le a WC-n a fidesz autoriter kormányzása.
nov. 23. 19:52
 37/48 anonim ***** válasza:
9%

csak hogy nem a kormányváltó végletekről van szó, hanem arról hogy valaki tiszafan meg valaki fidesz fan és ez a két véglet van szerintetek.

pedig tetszik vagy sem, hiszed vagy sem, van aki mindkettőt semmibe nézi.

mondom én hogy egybites vagy, értelmezni se tudsz írott szöveget.

nov. 23. 20:33
 38/48 anonim ***** válasza:
73%
#37 Felőlem nézheted mindkettőt semmibe, attól még akinek van esze arra fog szavazni aki képes leváltani a fideszt. Nekem te tűnsz nagyon egybitesnek. Több véglet úgy alakul ki ha a pártod megtud mozgatni egy tömeget a fidesszel szemben, ha nem, akkor meg nincs miről beszélni. Tetszik vagy sem, ez így működik jelenleg. Arra szavazol akire akarsz, segíts a pártodnak hogy 5%-nál többet tudjanak elérni.
nov. 23. 21:05
 39/48 anonim ***** válasza:
12%

38: kit érdekel hogy ki mire szavaz? ez mindenkinek egyéni dolga.

eleve nem is erről szólt eddig se a beszélgetés, hihetetlen milyen siket vagy.

egybites meg te vagy mert az első komment óta totál mellébeszélsz mert nem tudod értelmezni az írott szöveget.

nov. 23. 22:04
 40/48 anonim ***** válasza:
#39 Rendben, így már nem csak egybitesnek tűnsz, hanem teljes mértékben biztos vagyok benne hogy az is vagy.
nov. 23. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!