Ha Orbánék mennek 26-ban, mennyire üres államkasszát fog átvenni az új kormány?
30: azért mert nem értek egyet magyar péterrel az nem jelenti azt hogy én fideszes vagyok. nagyon elkeserítő hogy rengeteg ilyen buta ember van aki mindig csak két végletben gondolkodik. mint te is.
és nevetséges hogy soha se tudtok ész érvekkel érvelni csak egyből megy a fideszezés. nem vagytok ti okosabbak a fideszbirkáknál.
azt tegyük hozzá hogy egy két jellemző azért MP-re is vall.
mert magyar péter le tudja váltani? netán jósnak tetszik lenni és eltetszik látni 2026ig? hűha
kösz hogy ismét bizonyítottad együgyűséged, semmi érvetek nincs csak fideszezni tudtok.
tehát még egyszer: harmadjára sem tudsz észérvekkel válaszolni, csak kérdéssel válaszolni kérdésre. menekülsz előre mi?
átlag tiszás értelmi szintje.
csak hogy nem a kormányváltó végletekről van szó, hanem arról hogy valaki tiszafan meg valaki fidesz fan és ez a két véglet van szerintetek.
pedig tetszik vagy sem, hiszed vagy sem, van aki mindkettőt semmibe nézi.
mondom én hogy egybites vagy, értelmezni se tudsz írott szöveget.
38: kit érdekel hogy ki mire szavaz? ez mindenkinek egyéni dolga.
eleve nem is erről szólt eddig se a beszélgetés, hihetetlen milyen siket vagy.
egybites meg te vagy mert az első komment óta totál mellébeszélsz mert nem tudod értelmezni az írott szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!