Az a tévhit honnan ered hogy egy új kormány nem lenne jobb mint a jelenlegi?
Tehát inkább válasszuk a biztos szart, mint a rizikós jót?
Egyébként annál ahol ez az ország jelenleg tart nincsen lejjebb, gyakorlatilag Lagzi Lajcsi is lehetne a miniszterelnök.
ezt a fidesznyik propaganda gépezet akarja a birkáival mindenáron elhitetni
Eddig müködött az agymosás, vannak akik sose fogják fel mi történika való életben
Ez van
Arra az összefogásra gondolsz, ami a választás estéjén 1 perc alatt szétesett? Biztos jók lettek volna, hiszen egymással sem tudnak megegyezni, nemhogy egy országot vezetni.
Lehet jobb kormány a jelenleginél, csak nem ezekkel a tagokkal, akik folyamatosan próbálkoznak.
“ Az a tévhit honnan ered hogy egy új kormány nem lenne jobb mint a jelenlegi”
Komcsiktól (Fidesz) mivel Gyurcsány nem vót jó, és az ellenzék az Gyurcsány meg Soros báb, a Fidesz meg kanyarban Ausztriát előzi és harcol a “satánista” nyugat ellen) ezt mondja nekik a tv) akkor maradjon a Fidesz mondják ők. Igaz hogy sorra zárnak be a boltok, de Mo előre megy nem hátra, és a paradicsom is piros volt, nem sárga.
Én onnan tudom,hogy rosszabb lenne,hogy olvastam a nyilatkozataikat,hogy egyes dolgokra miként reagálnak.Illetve, olvastam a programjukat is.
Például
-szociális alapú családtámogatás.
Komoly?Vissza ahhoz a módszerhez, ami sohasem működött és sehol sem működik.Ebből csak a kisebbség profitálna.
-Többkulcsos adó
Alapvetően nem lenne vele baj.De, ismerve őket, a kulcsokat úgy húznák meg,hogy a jobban kereső senior vagy vezető beosztású dolgozó szellemi dolgozók szívnának.Azaz a középosztályt fejnék meg.
-Túl egyoldalú, már-már szervilis, megalkuvó külpolitika.
-Az LMBT-gender kérdésről ne is beszéljünk.
Ezen a téren a Fidesz sokkal jobb, ha másban nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!