Az a tévhit honnan ered hogy egy új kormány nem lenne jobb mint a jelenlegi?
Tehát inkább válasszuk a biztos szart, mint a rizikós jót?
Egyébként annál ahol ez az ország jelenleg tart nincsen lejjebb, gyakorlatilag Lagzi Lajcsi is lehetne a miniszterelnök.
"Tehát inkább válasszuk a biztos szart, mint a rizikós jót?"
Ennél a hasonlatnál maradva inkább maradok benne derékig, mint változtassak, ha akkor nagy eséllyel nyakig süllyednék benne.
Propaganda gépezet ezt nyomja az emberek fejébe. Ismerek olyan személyt akinek a tető szinte a fejére szakad, több helyen beázik, esővízzel öblíti le a WC-t, télen teatűzhellyel fűti a szobát. Ő szerinte a Fidesz a legjobb, és nála soha jobb nem volt! A fiataloknak annyi mindent ad, bezzeg az ő idejében ilyen juttatások nem voltak!
Megkérdeztem tőle: a radiátor? gázkazán, mosógép hova lett? 2008-ban ezek megvoltak! Erre már nem tudott válaszolni!
Most pl meg lehet nézni a DK-s árnyérszakértők nyilatkozatait : bezárnák a korházak felét. Szerinted ettől mi lesz jobb?
Klárika azt mondja több pénzt ad. A kedves férje azt ígérte, nem lesz gázáremelés. Eközben 13x emelték a gáz árát a 4x.ére
"államcsőd lesz 1-2 éven belül, ha nem változik semmi a politikánkban."
Én úgy hallottam az ellenzéktől, hogy már 13 éve folyamatosan az van.
Másrészt már leírták, az ellenzéki összeborulás már aznap este lebőgött. Árnyékkormány van azóta, ennyit sikerült felmutatni.
Látom nem nagyon akar leesni, hogy itt veletek van a baj, nem a Fidesszel 😁
"Én úgy hallottam az ellenzéktől, hogy már 13 éve folyamatosan az van."
Még akár az is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!