Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz új kormány? Milyen...

Mikor lesz új kormány? Milyen jóslatotok, belátásaitok van?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 20:15
 1/7 árokpart ***** válasza:
0%
Reméljük nemsokára Geri Tibor tanár úr vezetésével eljön az új ideiglenes kormány amely megszervezi a népszavazást az új alkotmányunkról és az alkotmányozás után a szabad választásokat. Legalábbis már évek óta ezt mondja.
2023. dec. 31. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

A következő parlamenti választást még 100%, h a fidesz nyeri, ez sztem nem kérdés. Talán, TALÁN az azutánit már nem.

Engem az érdekelne inkább, h majd a forint hogy reagál erre. Adjak most, vagy vegyek xD

2023. dec. 31. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2107-ben.
2023. dec. 31. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Nincs realitása a közeljövőben, ezt bizonyította a 2022-es választás. Talán egymásnak esnek a NER oszlopai és összeomlik belülről a Fidesz, de erre nem számítok 2030 előtt.

A kellemetlenebb forgatókönyv a közelgő ökológiai összeomlás valamikor a század második felében, ami kibillenti a rendszer stabilitását, de akkor nem a NER lesz a legnagyobb bajunk.

2023. dec. 31. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Legkorábban 2030 sztem.
2023. dec. 31. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2026-ban a következő alkalom, amikor az emberek bebizonyíthatják hogy agyuk a gondolkodásra.

Ha nem teszik, akkor is új kormány lesz, mint minden választás után.

2023. dec. 31. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
2026-ban mindenképp új kormány lesz. Az, hogy ki vezeti, az majd akkor dől el.
jan. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!