Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbánék mennek 26-ban,...

Ha Orbánék mennek 26-ban, mennyire üres államkasszát fog átvenni az új kormány?

Figyelt kérdés

nov. 12. 16:47
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
17%
A szart híg fosra leváltani? Minek?
nov. 23. 22:22
 42/52 anonim ***** válasza:
12%

40: mondá a magabiztos egybites, akinek írott szöveg értelmezésére alkalmatlan az agyi kapacitása :D

nem véletlenül vagy te tisza párti :D

nov. 23. 23:24
 43/52 anonim ***** válasza:
35%
#42 Akkor rosszba vagy a világgal? Én nem vagyok pszichológus. Neki mond el a problémád. Erre nekem nincs időm.
nov. 23. 23:45
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

43: bohócnak is gyenge vagy :D

"Én nem vagyok pszichológus" de értelmes se :D

"Erre nekem nincs időm." senki se kérte hogy idekommenteld a témától fényévekre távol álló marhaságaid. menj csókolgasd magyarpeti portréját.

nov. 24. 00:10
 45/52 anonim ***** válasza:
95%

És ha a következő kormány megpróbálja helyreállítani az ország gazdasági helyzetét, és kénytelen lesz megszorításokat bevezetni, hogy elkerülje az államcsődöt, akkor jön a FIDESZ, és az Országház elé szervez egy tartós tüntetést hajléktalanokkal.

Majd még neki áll feljebb.

nov. 25. 06:20
 46/52 anonim ***** válasza:
60%
De, én pl azt kívánom, hogy pusztuljanak a fideszesek. És tudod miért? Mert ők sem vallják az élni és élni hagyni elvet. Szerencsére a családomba nem sok fideszes van, aki van, azokkal meg rég nem tartom a kapcsolatot. Ez van. Engem ne komcsizzon egyik se, ha saját szülőm vagy nagyszülőm lenne/lett volna fideszes, akkor értük sem lenne/lett volna kár. A jövőnk a tét, gyerekeink jövője, egészsége.
dec. 8. 12:52
 47/52 anonim ***** válasza:
39%
46: lekukázol egy családtagod csak azért mert fideszes? komoly
dec. 8. 13:22
 48/52 anonim ***** válasza:
30%
#46. Inkább feri bátyád had igya meg?
dec. 8. 14:17
 49/52 anonim ***** válasza:
37%

Akinek szeme van az látja, hogy OV-ék totál szétcsalják majd nem csak a 26-os de az összes választást amúgy.

Néhány hónapja írták át a választási törvényt.

https://www.youtube.com/watch?v=Yif9YAHWpRg

Annyira fogják leváltani mint az orosz, kínai meg a török haverját.

1 fideszes szavazat 500 ezer ellenzékivel felér.

Nem tudjátok hogy 15 éve itt mi van. Az egész "választás" is csak egy általunk fizetett színház. Nekem a rokonságom negyede kiment Anglia, Svájc, Németország.

Itt nincsenek választások ez az egyik ok amiért már nem MO-n laknak.

jan. 7. 12:06
 50/52 anonim ***** válasza:
15%
Az esetleges 26-os fidesz győzelem egy olyan kivándorlási hullámot fog indítani, hogy soha többé nem lehet leváltani őket. Saját környezetembe is azt látom, hogy az elégedetlenség ellenére kitartanak. De nem sokáig már. És egyre kevésbé csak az agyagiak miatt. Sőt, talán mostmár pont azok nem bírják, akik amúgy jól élnek. Saját ingatlan(ok), jó állás, biztos egzisztencia. De nem tudnak tervezni, nem látják a jövőt, a gyerekeiknek egy jobb, szabadabb életet szeretnének. Nem a poroszos oktatást, ugyanis lassan azok maradtak tanárok, akik vagy nagyon lelkesek, vagy kb sehova nem kellenek, és a gyerekeken élik ki a hatalmukat, vagy a férjük eltartja őket, aztán legyen valami munkahelyük. Eü ugyan ez, a magáneü szintén erre megy. Nem merik már befektetni hosszabb távra a pénzüket, mert nem bíznak az államban. De ha nyer a tisza, akkor 2 év alatt csodát kell tegyenek, különben elfogy a türelem, és ugyan úgy megindul az elvándorlás. A kassza üres lesz, minden alapítványi kezekben, konzorciumokban. Véleményem szerint népszavazások sora lesz, hogy ezt meg lehessen változtatni. Mert 2/3 nyilván nem lesz nekik.
jan. 7. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!