Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbánék mennek 26-ban,...

Ha Orbánék mennek 26-ban, mennyire üres államkasszát fog átvenni az új kormány?

Figyelt kérdés

nov. 12. 16:47
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
17%
A szart híg fosra leváltani? Minek?
nov. 23. 22:22
 42/48 anonim ***** válasza:
12%

40: mondá a magabiztos egybites, akinek írott szöveg értelmezésére alkalmatlan az agyi kapacitása :D

nem véletlenül vagy te tisza párti :D

nov. 23. 23:24
 43/48 anonim ***** válasza:
35%
#42 Akkor rosszba vagy a világgal? Én nem vagyok pszichológus. Neki mond el a problémád. Erre nekem nincs időm.
nov. 23. 23:45
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

43: bohócnak is gyenge vagy :D

"Én nem vagyok pszichológus" de értelmes se :D

"Erre nekem nincs időm." senki se kérte hogy idekommenteld a témától fényévekre távol álló marhaságaid. menj csókolgasd magyarpeti portréját.

nov. 24. 00:10
 45/48 anonim ***** válasza:
95%

És ha a következő kormány megpróbálja helyreállítani az ország gazdasági helyzetét, és kénytelen lesz megszorításokat bevezetni, hogy elkerülje az államcsődöt, akkor jön a FIDESZ, és az Országház elé szervez egy tartós tüntetést hajléktalanokkal.

Majd még neki áll feljebb.

nov. 25. 06:20
 46/48 anonim ***** válasza:
68%
De, én pl azt kívánom, hogy pusztuljanak a fideszesek. És tudod miért? Mert ők sem vallják az élni és élni hagyni elvet. Szerencsére a családomba nem sok fideszes van, aki van, azokkal meg rég nem tartom a kapcsolatot. Ez van. Engem ne komcsizzon egyik se, ha saját szülőm vagy nagyszülőm lenne/lett volna fideszes, akkor értük sem lenne/lett volna kár. A jövőnk a tét, gyerekeink jövője, egészsége.
dec. 8. 12:52
 47/48 anonim ***** válasza:
33%
46: lekukázol egy családtagod csak azért mert fideszes? komoly
dec. 8. 13:22
 48/48 anonim ***** válasza:
30%
#46. Inkább feri bátyád had igya meg?
dec. 8. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!