Mindenki számára egy reményt ad Magyar Péter az Orbán rendszer leváltására?
Árad a Tisza!
Feltámadott a tenger, a népek tengere!
"Föltámadott a tenger,
A népek tengere" Folytassuk a verset:
"Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje."
Nos, engem szó szerint megijeszt, hogy egy nárcisztikus pszichopatának ennyi híve van, ennyi embert megvezet. Ez ugyanis nem a "népek tengere" hanem egy, azaz 1 ember által manipulált tömeg. Ez tényleg rémítő. Tudjuk a történelemből, hogy az ilyesmi nem vezet jóra.
#11 Igazad van sokban, de nézd a jó oldalát!
Amikor árvíz van akkor bizony az a víz a szemetet is elmossa.
Csak megfelelően erősnek kell lennie a védekezésnek, erősnek a gátaknak és akkor az a víz mehet ahogy akar, bajt nem fog sokat okozni.
Egy ember által manipult tömeg?
Mert a Fidesz hívek mik a határon túliakkal együtt?
"Mert a Fidesz hívek mik a határon túliakkal együtt?"
Azokat legalább nem egyetlen ember manipulálja.
"de nézd a jó oldalát! Amikor árvíz van akkor bizony az a víz a szemetet is elmossa."
ezt mondd már el azoknak is akinek árvíz idején derékig ért a víz a lakásában. nem csak a szemetet mossa el, hanem egy életen át szerzett értékeket is te szerencsétlen.
tényleg rémisztő hogy egy tisza fannak ennyi esze van és ilyen gyermekded fejjel gondolkodnak felnőtt létükre, meg metaforákat használnak.
#16 Tényleg rémisztő hogy valaki ennyire nem képes gondolkodni, mint te.
1. nem vagyok tiszás
2. a szemét az pont a tiszások közötti szemetet jelentette amit szépen el fog mosni az áradásuk
3. oda is írtam: "Csak megfelelően erősnek kell lennie a védekezésnek, erősnek a gátaknak és akkor az a víz mehet ahogy akar, bajt nem fog sokat okozni." Vagyis arról beszéltem amikor nem megy be a víz a lakásokba.
Nem olyan bonyolult ám 3 mondat, hogy a harmadikhoz el se tudsz jutni de az első kettőt se legyél képes értelmezni.
Ha már elemezgetünk... "Árad a Tisza!"
Nekem (lehet, hogy nemcsak nekem!) erről mindig ez jut az eszembe:
"Mint az őrült, ki letépte láncát,
Vágtatott a Tisza a rónán át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
El akarta nyelni a világot!"
17: "Amikor árvíz van akkor bizony az a víz a szemetet is elmossa."
amikor a 11-re reagáltál akkor ebből inkább az jön le hogy a fideszre gondoltál.
szerintem te csak próbálod belemagyarázni ezt a 17-es válaszodban.
mellesleg kik a szemetek a tiszásak között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!